DETALJI UBISTVA I SAMOUBISTVA U BATAJNICI Ženi smrskao glavu sekirom, pa se obesio!
Foto: Alo!

Čedomir J. (43) ubio je svoju suprugu Blaženku (39) sekirom u njihovoj porodičnoj kući u naselju Šangaj u Batajnici, nakon čega se obesio na tavanu u pomoćnoj prostoriji.

Kako saznajemo, zločin se dogodio u subotu uveče u Ulici Velike Međe, a otkriven je kada je kum prodice prijavio policiji da mu se Čedomir i Blaženka dugo ne javljaju na pozive.

DETALJI UBISTVA I SAMOUBISTVA U BATAJNICI Ženi smrskao glavu sekirom, pa se obesio!

Foto: Facebook

 

- Kum je bio zabrinut jer je čitav dan pokušavao da ih dobije, ali nije uspevao. Kada je policija došla na adresu, zatekla je jeziv prizor: telo žene bilo je krevetu spavaće sobe u prizemlju kuće, dok je pored njega stajala sekira sa tragovima krvi. Daljom pretragom policajci su pronašli obešenog muškarca u potkrovlju objekta koji se nalazi pored kuće. Vatrogasci su bili prinuđeni da razvale vrata kako bi ušli u dom porodice. Sumnja se na ubistvo jer su na glavi žene uočene brojne povrede. Čedomir je supruzi najverovatnije smrskao glavu sekirom, a potom presudio sebi - navodi naš izvor iz istrage.

Ubijena Blaženka je, kako saznajemo, radila kao medicinska sestra u GAK „Narodni front“.

- Godinama je bila zaposlena u toj zdravstvenoj ustanovi. Bila je divna, mirna i tiha žena. Odgovorno je obavljala svoj posao. Niko niša loše o njoj nema da kaže. U Narodnom frontu bila je zadužena za odeljenje na kojem se nalaze apartmani za porodilje - pričaju za Alo! kolege žrtve.

Komšije bračnog para zaprepašćene su zločinom. Kažu za Alo! da su ih znali kao mirne i povučene ljude.

DETALJI UBISTVA I SAMOUBISTVA U BATAJNICI Ženi smrskao glavu sekirom, pa se obesio!

Foto: Facebook

 

- Nismo čuli nikakvu buku, zapomaganje... Takođe, dosad nismo primećivali incidente u njihovoj porodici. Čedomir se pre nekoliko dana vratio iz Nemačke, ali ne znamo šta je tačno tamo radio. Pre toga je neko vreme navodno proveo i u Libiji. Imaju dvoje dece. Ćerka je na letovanju, a sin kod bake. Sin ima 13 godina, a ćerka 18. Oni nisu bili tu kada se dogodio zločin, ali je ćerka na letovanju saznala i vratila se u Batajnicu. Blaženka je bila vredna žena. Radila je dva posla, pa onda i po kući. Zaista su bili normalna porodica. Na dan zločina, ujutro, sređivali su nešto oko kuće i delovalo je kao da je sve u redu - kažu komšije.

DETALJI UBISTVA I SAMOUBISTVA U BATAJNICI Ženi smrskao glavu sekirom, pa se obesio!

Foto: Facebook

 

Motiv jezivog zločina i samobustva zasad nije poznat. Tela supružnika poslata su na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Komšije: Čedomir
je voleo da popije

Blaženka i Čedomir, prema rečima komšija, upoznali su se još dok je žena bila u srednjoj medicinskoj školi u Zemunu.

- Ona je poreklom iz Bačke Topole, gde su njeni poodavno doseljeni iz Bosne. Čedomir je iz Like. On je ponekad voleo da popije, ali nikada nije bio nasilan - kažu komšije ove porodice.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading