ZAVRŠENA DNK ANALIZA! Evo ko je bio godinama ZABETONIRAN u buretu
Ivan Stojanović/Foto:Printscreen

Filmska priča u okolini Leskovca saznala se na dan Biljanine sahrane, kada su Ivanovi rođaci koji ga nisu ni videli ni čuli tri godine pronašli njegova dokumenta u kući, a potom i zabetoniran kostur u buretu u pomoćnoj prostoriji. Oni su sve vreme verovali da je on na privremenom radu u Rusiji, kako ih je Biljana uveravala.

- Nakon otkrića tela uzet je DNK profil Ivanove majke i nepobitno je utvrđeno da je reč o njemu. On je najverovatnije ubijen nožem, a zločin je izvršila njegova sada pokojna supruga Biljana u maju 2019. godine - navodi izvor i dodaje da će porodica uskoro moći da preuzme i sahrani Ivanove posmrtne ostatke.

MEŠTANI SELA VELIKO TRNJANE U STRAHU Sumnjaju da je "neko treći" počinio stravičan zločin u njihovom mestu

Nenad Stojanović, Ivanov brat koji je i pronašao telo, kaže da porodica još uvek nije obaveštena o DNK analizi i njenim rezultatima.

- Niko nas još nije obavestio, ali mi svakako čekamo odobrenje tužioca da preuzmemo telo. Ivan će biti sahranjen na groblju u Zbeljištu.

Kako navodi, brigu o dvoje maloletne Ivanove i Biljanine dece preuzela je njena sestra, a najstarija ćerka koja je punoletna, odselila se iz porodične kuće u grad.

- Najstarija devojka ne pominje majku, dok mlađa deca pitaju za nju. Mi smo u kontaktu sa Biljaninom porodicom, nismo bliski, ali se povremeno čujemo. Nisu oni ništa krivi, šta da rade, nisu ni znali šta se desilo - navodi brat.

Porodica Ivana Stojanovića je, kako smo pisali, pre njegovog rođenja preživela već jednu tragediju kada im je sin koji je tada imao četiri godine ubijen u dečijoj igri puškom.

 

Komentari (0)

Loading