TRAGEDIJA NA PROKLETIJAMA Srpkinja se okliznula i poginula, prijatelji se opraštaju od nje (FOTO)
Facebook

Planinarka Daliborka S. (41) tragično je nastradala u subotu uveče dok je sa planinarskim klubom bila na Prokletijama u Crnoj Gori.

- Prilikom silaska sa vrha Očnjak 2185m,na Prokletijama, u neobezbeđenom strmom delu staze došlo je do okliznuća i pada sa tragičnim ishodom...Naša draga Dada je otišla na planinarenja u nebeske prostore... Porodici, rodbini, kolegama, Planinarskoj zajednici i svima koji su poznavali Dadu upućujemo izraze najdubljeg saučešća - napisao je prijatelj stradale.

Planinarsko društvo Stara Pazova na Fejsbuku objavilo je tužnu vest, a kako su naveli, Daliborka je njihov dugogodišnji član. Oni su se potresnom porukom se oprostili nje.

- Teške, najteže, nezamislive vesti su nas zadesile u subotu uveče. Naša dugogodišnja članica, drugarica, prijatelj, Daliborka S. je tragično izgubila život na planinarskoj akciji na Prokletijama. Količina tuge koju osećamo svi mi koji smo Dadu znali, neopisiva je - piše u opisu fotografije:

- Daliborku ćemo pamtiti pre svega kao pravog drugara, ljudinu, lafčinu vedrog i pozitivnog duha. Uvek spremna na šalu, na zezanje, na pomoć i solidarnosti.

Oni su dodali da je nastradala bila temelj svoje porodice.

- Daliborka je bila i jedan od temelja svoje porodice kojoj ovim putem izjavljujemo najdublje i najiskrenije saučešće. PSD Stara Pazova i svi mi koji smo Daliborku poznavali učinićemo sve što je u našoj moći da se u ovim najtežim momentima nađemo Daliborkinoj porodici kako bi lakše prebrodila ovaj period - navodi se ispod njene fotografije i dodaju da skupljaju finansijsku pomoć i navode žiro račun na kom može da se pomogne porodici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading