OGLASIO SE OTAC MLADIĆA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO BABE I DEDE Evo šta je nesrećni čovek kroz suze rekao
Foto: Shutterstock

U suzama je kazao da policija traži njegovog sina i da ne zna šta se desilo.

- Ne mogu da poverujem u to, Marko nije takav. Marko živi sa devojkom u drugoj kući. Nisam ga video od prekjuče. Ne javlja se na telefon. Ne mogu da stupim u kontakt sa njim - kaže otac i dodaje da je u kući idalje Markova devojka, ali ne i on.

Policija je u trenutku razgovora novinara sa Markovim ocem, obavila informativni razgovor sa Markovom devojkom ispred kuće u kojoj živi sa osumnjičenim. Prema informacijama koje posedujemo, Draganova rođena sestra preminula je prekjuče i on se nije juče pojavio na sahrani.

 Kada smo primetili da ga nema pokušavali smo da ga zovemo, ali se nije javljao. Uveče smo odlučili da odemo do njegove kuće da vidimo gde je pošto se i dalje nije javljao pozvali smo policiju koja je razvalila vrata i zatekla njega i Zoru mrtve - kaže Miodrag i dodaje da se pokojni Dragan bavio poljoprivredom i bio je dobro situiran.

- Međutim, mi kao porodica nismo imali blizak odnos sa njim - kaže Polovina.

Tela muškarca Dragana M. (74) i i njegove sestre od ujaka Zore D. (83), koja je iz Hrvatske došla pre par godina i od tada živi sa njim, pronađena su u porodičnoj kući u ulici Radoja Domanovića u Zmajevu, a sumnja se da je reč o dvostrukom ubistvu.

Draganova ćerka je sinoć pozvala policiju, gde je rekla da joj se otac ne javlja na telefon, a da živi sam. Policija je oko 23 časa obila kuću i unutra zatekla dva tela, sa povredama i sa vidljivim tragovima krvi.

Ubijena Zora došla je prošle godine kod brata Dragana u Zmajevo da živi sa njim. Kako saznajemo, ona je njegova sestra od ujaka.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading