policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

M. P. uhapšen je 13. jula 2022. godine u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu, ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo nije pronađena.

M. P. (29) iz Zmajeva krajem decembra počinje suđenje, nakon optužbi da je u julu prošle godine, ubio dedu Dragana M. i babu Zoru D.

Završeno je antropološko veštačenje koje je ujedno i čvrts dokaz na sudu protiv optuženog, prenosi Telegraf.

-  Na jednom snimku se vidi kako muškarac tog 5. jula 2022. godine oko 14 sati napušta kuću. Međutim, pojavljuje se šest sati kasnije i iz nje iznosi sekiru koju stavlja u "dačiju" Dragana M. i odlazi. Završeno je veštačenje koje je pokazalo da ta osoba po svim karakteristikama na licu, telu i kretanju odgovara optuženom M.P. To će ujedno biti i jedan od dokaza tužilaštva u ovom dvostrukom ubistvu- kaže sagovornik beogradskog medija blizak istrazi.

Inače, kako se sumnja u dom Dragana se vratio vratio se kako bi uklonio dokaze.

Sekira

Podsećanja radi, osumnjičeni M. P. uhapšen je 13. jula 2022. godine u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu, ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo nije pronađena.

U tužilaštvu je o zločinu do sada ćutao.

Dvostruko ubistvo dogodilo se 5. jula,a policija je tela Dragana M. i njegove sestre od ujaka Zore D.  našla sledećeg dana. Na telima brata i sestre bile su vidljive rane od oštog predmeta.

Inspektori su odmah nakon zločina raspisali potragu za M. P.

Sumnja se da je motiv zločina koristoljublje, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Duš(M)anka je ubila svog supruga kako bi se dočepala njegovog stana, a zatim je ubila i brata! #dosije192 #zlocin #ubistvo #dusanka #beograd #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading