DŽONIĆEVA SUPRUGA NE GUBI NADU Očekujem da ga puste na slobodu jer nije kriv
Foto: Alo.rs

Suzana Džonić, supruga Gorana Džonića koji se sumnjiči da je ubio porodicu svog brata od tetke Gorana Đokića iz Aleksinca, kaže da svakodnevno očekuje poziv kada će joj reći da joj puštaju drugog sina iz pritvora.

Advokat njenih sinova Milana i Stefana, Filip Domazet podneo je predlog za puštanje, ali sada je na potezu Viši sud u Nišu koji će doneti odluku o tome, s obzirom na to da obojica imaju alibi za krvavu noć 27. septembra u Moravcu.

- Ja sam potpuno uznemirena svim što nam se događa. I Milan je zaista potresen. Kod Stefana sutra idem, nadam se da je dobro, iako sa tim procesom nema nikakve veze. Svaki dan očekujem i nadam se pozivu advokata da nam kaže da i njega puštaju na slobodu jer je nekoliko Stefanovih kolega potvrdilo da je te večeri bio sa njima na jugu Srbije. Ne znam više ni ja šta da pričam, teško mi je - rekla je ova majka.

Ona je ranije rekla da u slučaju njenog supruga, "sve ostaje na pravu i pravdi". Jedna od bitnih stvari u dokaznom postupku je grafološko veštačenje odnosno upoređivanje rukopisa osumnjičenih sa slovima na papirima u vreći gde je nađen novac. Taj nalaz rukopisa bi trebalo da stigne u ponedeljak naredne nedelje.

Domazet kaže da je veštačen Stefanov telefon i da rezultati s njega skidaju bilo koju odgovornost a pretpostavlja da će to dokazati i grafološko veštačenje.

- S novcem su nađene i neke priznanice, beleške i slično. Sva petorica osumnjičenih su pisala u tužilaštvu neka slova i reči tako da će to da se upoređuje. Sumnjam da će to biti od neke velike važnosti, pogotovo za Stefana - kaže Domazet.

Goran (57), Gordana (56) i Lidija (25) su ubijeni i spaljeni na mestu Dudine bare u Moravcu, a nakon toga je otkriveno da je u ubistvo umešan Goran Džonić koji je na neki način hteo da podeli odgovornost pa je spomenuo sinove, ali i braću Milošević, poznatijim u Moravcu pod nadimkom Jojke, a koji su prošle nedelje pušteni jer ni jedan dokaz, sem Džonićeve optužbe ih nije teretio.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Suzana

11.03.2022 23:23

Kukas za sinovima,a sta mislis da ti neko pobije celu porodicu?Znas da treba pravicno da mu se sudi.Ispravno bi blo samo da postoji smrtna kazna!