MISTERIOZAN NESTANAK Neke važne stvari u "slučaju Đokić" još uvek nisu pronađene, a mogu da predstavljaju veoma važan dokaz!
Alo/ Ilustracija

Svi svežnji ključeva koje su pokojni Džonići imali u svom "pasatu" kada su ubijeni, do danas nisu pronađeni, saznajemo Srpski Telegraf iz istrage.

Ovo je novi detalj u istrazi protiv Gorana Džonića, osumnjičenog za ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (25) Đokić iz Aleksinca. Porodica Đokić je mučki ubijena u noći između 26. i 27. septembra prošle godine, a potom su im tela spaljena u mestu Dudine bare u selu Moravac, kada su se vraćali s večere kod Goranove majke.

MORAĆE NA DUŽE VREME IZA REŠETAKA Majka koja je bacala dete u Beogradu dobila ozbiljnu zatvorsku kaznu

- Svako od ubijenih je imao svoje ključeve od kuće, a Goran je imao i od menjačnice. Pretpostavlja se da je ubica odneo sve ključeve kako bi pretresao stan, ali i menjačnicu, verovatno verujući da može da nađe još novca, nakon što je iz gepeka uzeo pare koje su tamo bile sakrivene - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Ubica je uzeo sve iz džepova i tašni Đokića tako da nedostaju još neke metalne stvari, koje nisu mogle da izgore, a nisu pronađene na mestu zločina. Pretpostavlja se da je ubica pretresao mrtve Đokiće, a onda ih spalio. Te stvari još nisu pronađene. Veruje se da je ubica hteo da pretrese i kuću i menjačnicu, ali verovatno nije uspeo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading