POKOSIO DEČAKA (16) Oglasili se roditelji sveštenika koji je izazvao saobraćajnu nesreću kod Ljubovije - evo šta su poručili
Alo!/M. Š.

Sveštenik S. J. (28) iz Ljubovije koji je osumnjičen da je u saobraćajnoj nesreći kolima udario dečaka Đorđa R. (16) u Donjoj Ljuboviđi kod Ljubovije, kada je pokušao da pretrči put nakon izlaska iz autobusa nedavno je rukopoložen.

Podsetimo, u razmaku od nekoliko sati u utorak nastradali su devojčica Isidora T. (11) i dečak Đorđe R. (16) u saobraćajnim nesrećama na Novom Beogradu i u Donjoj Ljuboviđi kod Ljubovije, na gotovo identičan način, kada su izašli iz autobusa i pokušali da pretrče put.

Sveštenik S. J. koji tek treba da bude saslušan u lozničkom tužilaštvu zbog nesreće u kojoj je nastradao dečak, nedavno je rukopoložen.

- On je pre mesec dana stupio na dužnost. Inače, njegov otac je jedan poznati sveštenik iz našeg kraja - kažu meštani i opisali kako se tragedija dogodila.

- Dečak je autobusom došao iz Ljubovije. Kada je stao autobus, izašao je, otišao sa zadnje strane autobusa i navodno je pokušao da pređe asfalt kako bi došao kući. Međutim, naišao je automobil i udario ga direktno prednjim delom ' prepričao je meštanin.

Dete je prebačeno u Dom zdravlja u Ljuboviji, pokušana je reanimacija, ali nažalost bezuspešno.

Majka osumnjičenog je kratko poručila da "ih zaobiđemo", dok je otac rekao "da bi voleo da se o nesreći ne piše".

- Prilikom udesa povređen je i S. J., ali lakše. Prevezen je u lozničku bolnicu gde mu je ukazana pomoć. Nakon toga, određeno mu je zadržavanje - kaže sagovornik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sf

27.01.2022 23:22

Kaze se maloletnik, a ne 'dete'. U tim godinama mozes da imas licnu kartu i vozacku dozvolu.

Vesna

28.01.2022 12:32

@Sf - Kaze se, ako nemas sta pametno da kazes - cuti.

Sf

29.01.2022 19:22

@Vesna - Nije ovo bilo upuceno roditeljima, ni svesteniku, niti poznanicima stradalog, oni nazalost imaju druga posla i ne da citaju komentare, vec je bilo upuceno 'novinaru', tako da ne znam sta se vi nalazite uvredjenim