RAZREŠENA MISTERIJA STARA 13 GODINA! Telo otetog sveštenika pronađeno u masovnoj grobnici u Siriji 20:18 Vesti 0
"SILOVAO ME JE SVEŠTENIK" Potresna ispovest rijaliti učesice: "Imao je 58, a ja 12 godina" 08:40 Vip 0
OPROSTI IM BOŽE, NE ZNAJU ŠTA RADE! Blokaderi nasrnuli na sveštenika, snimali ga, provocirali i vređali! (VIDEO) 06:00 Vesti 45
Nenad Ilić, duhovno čedo vladike Grigorija u akciji preuzimanja SPC: Vera u trenerci i politika sa ekrana 13:15 Vesti 20
UZEO CREVO DA POLIVA NAROD Šta radi ovaj sveštenik? Prizor će vas zabezeknuti (VIDEO) 21:54 Razonoda 0
ŠTA SE DEŠAVA SA DUŠOM 40 DANA NAKON SMRTI? Prva dva obilazi mesta koja je volela, trećeg je jedna stvar najvažnija 15:44 Razonoda 0
PREVARILA MUŽA SA SVEŠTENIKOM – ZAVRŠILA SAMA, TRUDNA I U BOLNICI Milica gorko zažalila, "poslao mi novac za abortus i više se nije javio" 12:01
IZGUBLJENO OGLEDALO IZAZVALO SKANDAL Srpkinja mislila da je muž vara, a kad je sveštenik video "dokaz", PAO JE NA KOLENA OD SMEHA! (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
RADUJETE SE VASKRSU I HRISTOVOJ POBEDI NAD SMRĆU Otac Marko Jeftić za Alo! o najradosnijem hrišćanskom prazniku 06:00 Vesti 0
ŠTA RADITI SA ODEĆOM POKOJNIKA? Sveštenik otkriva – da li treba baciti, zadržati ili pokloniti stvari voljene osobe 13:21 Razonoda 0
VERNIKE U ZRENJANINU DOČEKUJU INDIJAC I INDONEŽANIN! Mladi sveštenik govori mađarski jezik i planira da nauči osnove srpskog jezika 15:16 Vesti 0
"POZAJMIO SAM SVEŠTENIKU NOVAC, A ON NEĆE DA MI VRATI" Muškarac iz Srbije se požalio na društvenim mrežama, usledila neočekivana reakcija! 11:09 Vesti 0
VENČAVANJE SA KRVNIM SRODNIKOM NIJE PREPREKA? Devojka postavila pitanje svešteniku, odgovor ŠOKIRAO vernike! 21:19 Vesti 0
SVEŠTENIK U PAKLU OPSESIVNE LJUBAVI Ispovedio ženu, nije ni slutio da će mu to zauvek uništiti život - evo gde je pobegao! 16:34 Razonoda 0
"SVEKRVA ME STALNO TERORIŠE PREDSKAZANJIMA I SUJEVERJEM - ŠTA DA RADIM?" Sveštenik Andrej objašnjava kako reagovati u ovim situacijama 14:11
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. JUN Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije 19:15