KARIĆEV UNUK PUŠTEN NA SLOBODU Saslušan u tužilaštvu, zabranjena mu je JEDNA STVAR
Foto: Printscreen

Incident se, podsetimo, dogodio juče ujutru posle komšijske svađe. N. R., koji je sin Jefimije, ćerke Zorana Karića, rođenog brata biznismena Bogoljuba Karića, se sumnjiči za nasilničko ponašanje.

Okrivljeni je u celosti opisao događaj, rekao je da je došlo do sukoba zbog visemesečnog parkiranja automobila ispred garaže oštećenog i zbog toga što je oštećeni odbijao da preparkira auto pa je i upućivao određene pretnje, navodi portal "Kurir".

Policija je saslušala očevice i oštećenog, a tužilastvo je okrivljenom na teret stavilo nasilničko ponašanje. Sud mu je izrekao meru zabrane komunikacije i prilaska oštećenom.

Advokat Nebojša Perović potvrdio je za ovaj portal da je njegovom branjeniku ukinuto zadržavanje i da mu je izrečena mera zabrane komunikacije sa oštećenim.

- Ovo će se dalje voditi u redovnom postupku. Mom klijentu je izuzetno žao što je došlo do ovog dogođaja. Mogu i da kažem da je moj branjenik jedan vredan, radan momak od 19 godina, koji ustaje u četiri ujutru i radi. Ovo kažem iz razloga da ne bi došlo do pogrešnih zaključka u javnosti - rekao je advokat Perović.

Podsetimo, pojedini mediji su juče objavili kako je okrivljeni za napad unuk Bogoljuba Karića, u vezi sa čim se oglasio sam Bogoljub, upitavši da nije to njegov dvogodišnji unuk "nekoga povredio sabljom iz pelena".

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading