BOGOLJUB KARIĆ SE OGLASIO POVODOM VESTI O HAPŠENJU UNUKA Moram da proverim da moj dvogodišnji unuk nije izvukao sablju iz pelena i povredio nekoga!
Youtube Printscreen/Jutarnji Program TV Happy

U vezi sa informacijom koja je objavljena danas u domaćim medijima, a koja se odnosi na hapšenje lica u Beogradu koje je nakon tuče oko parking mesta nožem povredilo drugo lice, i za koje se navodi da je unuk Bogoljuba Karića, oglasila se porodica Karić saopštenjem u kome decidno demantuje ove tvrdnje.

- Obaveštavamo javnost da je u pitanju lažna informacija koja je pokušaj da se tendenciozno ponizi i uprlja lik Bogoljuba Karića. Unuci Bogoljuba Karića su maloletni, sa svojim roditeljima i porodicom posvećeni su obrazovanju u redovnom školovanju, muzici i sportu, te ne mogu biti akteri bilo kakvog događanja koje ima veze sa ovim nesretnim incidentom, stoji u saopštenju.

Bogoljub Karić je videvši ovu infomaciju dao komentar, “Unuci moje supruge Mare i mene su zlatna i poslušna deca, a kada se ovako netačne stvari objavljuju u javnosti moram da kažem, da ću jedino da proverim da nije slučajno moj najmlađi, uskoro dvogodišnji unuk Bogoljub, nepažnjom iz svojih pelena isukao tradicionalnu naslednu karićevsku sablju i povredio nekoga u dečijoj igri!”.

U slučaju neobjavljivanja ovoga demanta, pravna služba porodice Karić će preduzeti sva raspoloživa pravna sredstva za sankcionisanje objavljivanja infomacija koje narušavaju ugled i autoritet ličnosti i nanose trajnu štetu, saopšteno je.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading