TEŽAK INCIDENT NA SENJAKU Karićev unuk uhapšen, isplivali novi detalji
Alo

Novaku Radenoviću (20), unuku Zorana Karića, najmlađeg brata Bogoljuba Karića, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je juče posle svađe zbog parkiranja nožem povredio komšiju Serđa K. (52)!

Svedoci nesreće u "Merkatoru": Video sam kako se zid ruši i pada ka meni! - Alo.rs

Incident se dogodio tokom prepodnevnih sati u Drinićkoj ulici na Senjaku nakon što je Serđo parkirao svoj BMW ispred garaže Radenovića i sa prijateljicom se uputio u svoj stan. Kada je posle nekog vremena izašao napolje, primetio je da mu je na kolima razbijeno staklo.

TEŽAK INCIDENT NA SENJAKU Karićev unuk uhapšen, isplivali novi detalji

Alo

 

 

- Po Serđovoj verziji događaja, on je ostao na licu mesta, a njegova prijateljica je otišla u policiju da prijavi slučaj. Tad se pojavio Radenović. Najpre je između njih dvojice izbila svađa, a u komešanju je osumnjičeni Novak izvadio nož ili britvu i posekao po ruci i nozi Serđa. Povređeni je odmah pozvao policiju, a onda medicinsku pomoć potražio u bolnicu na Banjici, gde su mu konstatovali lakše povrede - objašnjava izvor Alo!.

TEŽAK INCIDENT NA SENJAKU Karićev unuk uhapšen, isplivali novi detalji

Alo

 

 

Otac upucan u kafani

Novak Rađenović je sin Jefimije Karić i Saše Radenovića, koji se pre nešto više od dve godine i sam našao na stranicama crne hronike. Novakov otac Saša (49) upucan je u septembru 2019. godine nakon svađe u jednoj kafani u beogradskom naselju Ritopek.

Kobne večeri on je bio sa tastom, taštom i suprugom u restoranu. U neko doba Zoran Karić i supruga su napustili lokal, a Saša je nakon toga ušao u raspravu sa dva mladića koji su sedeli za susednim stolom.

- Odjednom je jedan od njih izašao napolje i otišao do svog automobila. Kada se vratio u lokal, nosio je pištolj sa sobom i pucao Karićevom zetu u nogu - ispričao je tada jedan od očevidaca.

TEŽAK INCIDENT NA SENJAKU Karićev unuk uhapšen, isplivali novi detalji

Alo

 

 

Osumnjičeni Radenović se u pratnji poznatog advokata Nebojše Perovića oko 12 sati pojavio u policijskoj stanici Savski venac, gde je dao izjavu u vezi s optužbom za napad. Po saslušanju njemu je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Tužilaštvo je ovaj incident okarakterisalo kao nasilničko ponašanje.

TEŽAK INCIDENT NA SENJAKU Karićev unuk uhapšen, isplivali novi detalji

Alo

 

 

Kako saznajemo, ovaj sukob dvojice komšija zbog parkiranja traje više meseci. Novakov stric Đorđe Radević juče je za medije rekao da je žrtva zapravo njegov bratanac.

- Naišao sam baš kada je izbio sukob. Moj bratanac je iznosio gume i zamolio komšiju da pomeri BMW koji je parkirao pred njegovom garažom. Čovek je počeo da ga psuje, vređa i preti nekom mafijom iako je auto bio nepropisno parkiran -  rekao je Radević.

Deda pucao u striptiz baru

I sam Zoran Karić, Novakov deda, svojevremeno je bio umešan u jednu pucnjavu.

U februaru davne 2005. godine priveden je zbog navodnog ranjavanja izvesnog Đorđa T. u striptiz baru „Marinela“, u naselju Karaburma u Beogradu.

On je kazao da je nakon toga taj komšija nasrnuo na njegovog bratanca.

- Oborio ga je na asfalt. Nastalo je komešanje i rvanje. U tome svemu moj bratanac  je britvom ubo tog komšiju u rame. Reagovali smo moj brat i ja i pokušavali da ih razdvojimo. Moj bratanac je čak povredio i ruku. Kada su se malo strasti smirile, komšija je tražio 500 evra za uvredu! Ponudili smo se da ga vozimo u bolnicu, ali je on to odbio i pozvao je policiju - ispričao je Radović za medije.

TEŽAK INCIDENT NA SENJAKU Karićev unuk uhapšen, isplivali novi detalji

Alo

 

 

Komšije iz ulice u kojoj žive Radenović i Serđo K. rekli su da imaju problem sa parkiranjem i da Karići nikome ne dozvoljavaju da uz njihovu ogradu ostavljaju vozila.

- Postavili su stubiće uz ogradu, a sve je pokriveno kamerama, pa odmah reaguju  ukoliko se tu neko parkira. Nismo čuli da se dogodila neka tuča. Komšiju Serđa znamo iz viđenja i nikada nije pravio problem - rekli su stanari Drinićke ulice.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading