ŠOKANTNI DETALJI ZLOČINA NA BOŽIĆ Zaklao Olgicu zbog 170 evra za paketiće, nož zakopao kod sektašica!
Foto: Alo.rs

Vladimir S. (23) osumnjičeni za ubistvo Olgice Tadejin (61) iz Melenaca, navodno je meštanku ubio zbog 170 evra, namenjenih za božićne paketiće za decu!

Da podsetimo, Tadejin je nađena mrtva u jarku na Katolički Božić, a nekoliko dana kasnije uhapšen je osumnjičeni Vladimir S. Nesrećna žena, koja je sama stanovala, sahranjena je, a meštani su i dalje u strahu.

- Čuo sam da je ubijena zbog 170 evra. Kobnog dana Olgica je bila u prodavnici. Dok je ispred radnje pio pivo, Vladimir je primetio da ona ima novac. Te večeri se, pričaju ljudi, Olgica zaputila kod prijatelja da njihovim unucima odnese paketiće. Pri povratku, u delu ulice, koja nije osvetljena, ubica je vrebao - kaže komšija:

- Verovatno ju je prethodno pratio. Olgica mi je rekla da je letos u bašti pronašla opuške. Izgleda da je još tada praćena.

Kako kaže, Vladimira poznaje.

- Navodno, on je priznao zločin i policija je pronašla nož kojim je ubio Olgicu. Ima brata blizanca, cela porodica je problematična. Njegovi roditelji su svojevremeno istukli starije ljude jer nisu hteli da im prodaju rakiju - pričaju komšije, koje za Olgicu imaju samo reči hvale.

Meštani tvrde da je nož kojim je Olgica Tadejin ubijena nađen zakopan u napuštenoj kući sestara sektašica iz Melenaca, koje robijaju zbog pokušaja ubistva Vladimirovog strica. - One su u zatvoru završile zbog pokušaja ubistva Laze S. u maju 2018. godine - kažu oni.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading