SUROVO UBISTVO! Parketar izbo Olgicu nožem zbog para!
Foto: Alo.rs

Rešena misterija! Vlada S. (23), parketar iz okoline Zrenjanina, uhapšen je zbog sumnje da je na katolički Božić brutalno ubio Olgicu T. (61) nasred ulice! Žena je nasmrt izbodena nožem i opljačkana, a pored nje je pronađena samo čokolada!

SUROVO UBISTVO! Parketar izbo Olgicu nožem zbog para!

Foto: Alo.rs

Mesto ubistva

Tragedija se dogodila 25. decembra na trotoaru Ulice Žarka Adamova u Melencima. Njeno telo je pronađeno u lokvi krvi i s više ubodnih rana, zbog čega je nastala panika u mirnom banatskom selu.

SUROVO UBISTVO! Parketar izbo Olgicu nožem zbog para!

Foto: Alo.rs

Hapšenje foto: MUP

- Vlada S. je uhapšen zbog sumnje da je počinio ovo zversko ubistvo. Sumnja se da je nožem izbo nesrećnu ženu, a zatim joj oteo novac. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, i uz krivičnu prijavu biće priveden u tužilaštvu - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da je mladić uhapšen u svojoj kući dok se odmarao.

Pronašao ju je slučajni prolaznik

Kako smo ranije saznali, telo nesrećne Olgice T. opazio je mladić koji je tom ulicom prolazio automobilom.

- Video je telo u subotu uveče posle napada i odmah je obavestio policiju. Mladić nije mogao da veruje šta vidi - ispričala je jedna od komšinica.

 

Podsetimo, Olgica je živela sama posle smrti supruga, a dece nije imala. Komšije je pamte kao mirnu i dobru ženu, zbog čega su mnogi bili šokirani da je neko mogao da joj naudi. Dugi niz godina je radila u zemljoradničkoj zadruzi, a teško je podnela smrt supruga pre tri godine.

SUROVO UBISTVO! Parketar izbo Olgicu nožem zbog para!

Foto: Alo.rs

Hapšenje foto: MUP

-  Na nogama je imala samo papuče, a pored tela je pronađena čokolada, što ukazuje na to da se vraćala iz obližnjeg marketa ili je možda krenula kod nekoga na Božić - ispričao je posle tragedije žitelj Melenaca, zabrinut za bezbednost svojih ukućana:

- Ulice su mračne, slaba je osvetljenost, strahujemo za živote, jer ovako nešto može svima da se dogodi. Nastala je panika - ističe komšija. 

Nije poznato da li je mladić odranije poznavao Olgicu T, a kao motiv se zasad navodi pljačka.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading