"ZA BOŽIĆ NISAM U KUHINJI, SAMO DIGNEM NOGE NA STO" Lepa Brena priznala šok detalje iz porodičnog doma! 22:48 Vip 2
SKANDALČINA NA RTV! Smeta im što Srbi slave Božić, vernici su za njih primitivni i neuki! (VIDEO) 10:17 Vesti 3
TRI DANA SE PEPEO OD ZAPALJENOG BADNJAKA NITI DIRA, NITI BACA Evo čemu služi i šta treba da se uradi s njim nakon Božića 08:54 Vesti 0
LJUDI NE MOGU DA VERUJU ŠTA JE IZJAVIO DEČKO JOVANE JEREMIĆ Draganov novi lapsus u programu uživo (VIDEO) 12:08 Vip 0
DAVALI SU JOJ MINIMALNE ŠANSE DA PREŽIVI Naša pevačica na Božić objavila fotografiju sa unukom, porukom rasplakala mnoge! 10:10 Vip 0
ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ BOŽIĆ PROSLAVLJA U SEVILJI Javno se pohvalila dobitkom, pokazala i trpezu! 09:35 Vip 0
''KONAČNO NEĆU RADITI BOŽIĆ KAO PROŠLE GODINE'' Barbara Bobak otkrila kojim đakonijama se raduje: ''Bez toga praznik ne može da prođe'' 21:00 Vip 0
"OTAC JE PRENEO OBIČAJE NA MENE I MOJU POKOJNU SESTRU" Nikad emotivniji Đorđe David, otkrio kako proslavlja Božić, spomenuo i veru 20:45 Vip 0
NIKAKO NE SMETE DA JE BACITE, STAVLJA SE NA POSEBNO MESTO Evo šta treba da uradite sa pšenicom posle Božića 20:45
RAŽNATOVIĆI I ŠIJANI ZAJEDNO PROSLAVLJAJU BOŽIĆ Sestre Rodić zajedno za prazničnom trpezom, Cecin sin objavio dirljive momente! 20:30 Vip 0
OVAKO ALEKSANDRA PRIJOVIĆ MESI POGAČICE Pokazala prazničnu atmosferu iz doma, pa uputila šaljivu poruku (VIDEO) 20:15 Vip 0
"DA SE UVEK PONAŠAMO KAO NA DANAŠNJI DAN" Marija Šerifović se prisetila detinjstva, pa čestitala Božić na nesvakidašnji način 19:35 Vip 0
MOĆNA PORUKA BAJE MALOG KNINDŽE ZA BOŽIĆ Ko se drži toga da je duhovan, on ćе to i ostati 18:05 Vip 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
NEMA VIŠE BESPARICE Rođeni u ova 4 horoskopska znaka će dobiti brdo novca, konačno i njima da krene 22:04