Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
UGLEDALA JE GRUPU TINEJDŽERA ISPRED KUĆE I HTELA DA ZOVE POLICIJU Kada je čula zašto su došli bila je dirnuta do suza - "To je najlepše iznenađenje u mom životu" 18:50 Razonoda 0
MAGIČNI BOŽIĆNI VOZ KOJI DECA OBOŽAVAJU Šarene lokomotive donose praznične radosti - vesela akcija traje već 25 godina 20:00 Razonoda 0
KAD NOVAC LEGNE NA RAČUN, POČINJE SPREMANJE Baka koja već 10 godina naplaćuje božićni ručak deci i unucima, podigla cenu 15:32
U ITALIJI UVEDENA NOVA PRAZNIČNA RUTA Luksuzni voz obilazi 12 božićnih marketa u Evropi 21:50 Razonoda 0
"ZA BOŽIĆ NISAM U KUHINJI, SAMO DIGNEM NOGE NA STO" Lepa Brena priznala šok detalje iz porodičnog doma! 22:48 Vip 2
SKANDALČINA NA RTV! Smeta im što Srbi slave Božić, vernici su za njih primitivni i neuki! (VIDEO) 10:17 Vesti 3
TRI DANA SE PEPEO OD ZAPALJENOG BADNJAKA NITI DIRA, NITI BACA Evo čemu služi i šta treba da se uradi s njim nakon Božića 08:54 Vesti 0
LJUDI NE MOGU DA VERUJU ŠTA JE IZJAVIO DEČKO JOVANE JEREMIĆ Draganov novi lapsus u programu uživo (VIDEO) 12:08 Vip 0
DAVALI SU JOJ MINIMALNE ŠANSE DA PREŽIVI Naša pevačica na Božić objavila fotografiju sa unukom, porukom rasplakala mnoge! 10:10 Vip 0
ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ BOŽIĆ PROSLAVLJA U SEVILJI Javno se pohvalila dobitkom, pokazala i trpezu! 09:35 Vip 0
''KONAČNO NEĆU RADITI BOŽIĆ KAO PROŠLE GODINE'' Barbara Bobak otkrila kojim đakonijama se raduje: ''Bez toga praznik ne može da prođe'' 21:00 Vip 0
"OTAC JE PRENEO OBIČAJE NA MENE I MOJU POKOJNU SESTRU" Nikad emotivniji Đorđe David, otkrio kako proslavlja Božić, spomenuo i veru 20:45 Vip 0
NIKAKO NE SMETE DA JE BACITE, STAVLJA SE NA POSEBNO MESTO Evo šta treba da uradite sa pšenicom posle Božića 20:45
RAŽNATOVIĆI I ŠIJANI ZAJEDNO PROSLAVLJAJU BOŽIĆ Sestre Rodić zajedno za prazničnom trpezom, Cecin sin objavio dirljive momente! 20:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46