POKRALI BOLESNU ŽENU Prevaranti koji se predstavljaju kao vidovnjaci pretukli Nišlijku i oteli joj 190.000 dinara!
Alo!

D. A. (63), suprug obolele Nišlijke, kaže da joj je pre nekoliko dana grupa iz Vojvodine uz fizičku silu otela 190.000 dinara blizu njene kuće u naselju Crvena zvezda u Nišu.

On tvrdi “da su se ti ljudi predstavili kao vidovnjaci, koji skidaju čini bačene magije”.

Do sada je grupa prevaranata iz Bačke Palanke, koja čak ima i svog gurua sa umetničkim imenom, ovoj porodici, kako kaže D. A, uzela oko 260.000 dinara.

Kako je ispričao, supruga mu je već duže vreme na terapiji i hvata se za svaku slamčicu da bi se izlečila, tako da je na društvenoj mreži Jutjub videla tu grupu i kontaktirala sa administratorom.

– Počela je prepiska i uplaćivana je, parcijalno, neka svota novca nekoj ženi čije smo ime rekli u policiji. Kada su joj tražili više, moja žena je takva – bolesna, ona je podigla kredit, više od 200.000 dinara. Oni su se javili i došli sa čovekom nadomak naše kuće. Rekli su joj da u kovertu s parama stavi svoju sliku i sliku porodice kako bi je, navodno, izlečili. Sve je poverovala i sa 190.000 dinara izašla sama na ulicu, kada joj je jedan od njih rekao da moraju do kola da odu s parama da bi s novca skinuli čini – tvrdi D. A, dodajući da je tada njegova supruga stisla novac, jer joj je nešto bilo sumnjivo.

Kako kaže, tada je ona u nepoverenju pitala gde su im kola na šta su odgovorili da su blizu, da su navigacijom došli i da za pola sata vraćaju novac.

– Ona nije dala kovertu, ali je od jednog od njih dobila jak udarac u stomak, tako da je ispustila kovertu, a dok se povratila, oni su otišli u nepoznatom pravcu – priča D. A. i dodaje da je sve prijavljeno policiji, da su i on i supruga dali izjave.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading