"BAJALI SU MI DA DOBIJEM RAK I UMREM" Jovana Jeremić bila žrtva crne magije, voditeljka prošla kroz pakao! 14:30 Vip 1
PLJAČKA OTKRILA MRAČNI UŽAS Provalnik ukrao svesku u kojoj se nalaze imena članova porodice, sve je vezano za crnu magiju 12:05 Hronika 0
"MAĆEHA JE U DVORIŠTU PRONAŠLA KRVAV MUŠKI VEŠ" Pevačica uživo u emisiji progovorila o crnoj magiji: "Bože, teško mi je da kažem..." 11:20 Vip 0
HOROR U TERAZIJSKOM PROLAZU! Beograđanka šokirana nakon susreta sa ženom koja praktikuje CRNU MAGIJU 19:49 Vesti 0
HOROR IZA ZIDOVA BELE KUĆE Rijaliti učesnici u strahu od crne magije, ovo se nije desilo u istoriji rijalitija! 00:10 Vip 0
MISTERIJA U ZGRADI: Ko stavlja šnale i kopče pod tuđe tepihe? Komšinica tvrdi – UROCI! 14:26 Razonoda 0
"NOSILA JE MOJE FOTOGRAFIJE NA GROB I VRAČALA MI" Pevačica šokirala tvrdnjama: "Lagala sam da sam usvojena" 15:20 Vip 0
"BACILA MI JE NEKE MAGIJE, POLUDEO SAM OD TOG TRENUTKA" Asmin krivi Aneli i njenu majku zbog kolapsa sa Stanijom, tvrdi da su one krive za sve! 16:15 Vip 0
ŠOK! KRISTIJAN ZAMAĐIJAN?! Golubović uhvatio rijaliti učesnicu kako mu ovo stavlja u kafu! 16:40 Vip 0
VRAČARE UZELE VRANJANKI 380.000 EVRA Evo šta su joj sve obećavale, za Božić joj uzele i zlato 21:33 Vesti 0
KAKO DA PREPOZNATE CRNU MAGIJU Ljudi se mogu promeniti iz korena zbog ovih rituala, evo par primera! 14:15 Razonoda 0
MLADA PEVAČICA IŠLA KOD VRAČARE Bivši dečko se oglasio, ismejao je na društvenim mrežama: "Ni to ti nije uspelo!" (VIDEO) 21:30 Vip 0
''BAČENA TI JE MAGIJA DA NEMAŠ DECU'' Dejan Dragojević prebledeo nakon tvrdnji naše pevačice vezana za njegovo potomstvo 11:25 Vip 0
PRIČA KOJA LEDI KRV Prišla mi je nepoznata žena na pešačkom, a ono šta mi je rekla udarilo me kao grom 09:57 Razonoda 0
OTKRIO ISTINU POSLE 17 GODINA! Ovo su jezive tvrdnje o menadžerki Tošeta Proeskog: "Bavila crnom magijom, državi je dugovala 180.000 evra" 09:40 Vip 0
"NAŠLA SAM CRNU VUNICU U MAŠNI, PREZNOJAVALA SAM SE" Voditeljka preživela pravu agoniju, tvrdi da je bila pod crnom magijom 19:21 Vip 0
HOROR NA POPULARNOJ ŠPANSKOJ PLAŽI! Muškarac umro nakon obreda crne magije sa kokoškama! 16:26 Vesti 0
DOLIJALE OPASNE PREVARANTKINJE Glumile da im nije dobro pa tražile vodu, a onda koristile situaciju za krađu 13:21 Hronika 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0