PORODICA NIJE ANGAŽOVALA ADVOKATA Majka i žena šalju Džonića na doživotnu robiju?
Društvene mreže

Osumnjičenog ubicu porodica ne štedi i ograđuje se od njega, što je njegova supruga Suzana i potvrdila rekavši kratko: "Istraga, sud i policija će reći sve".

Porodica nije angažovala ni branioca za Gorana, te mu je dodeljen advokat po službenoj dužnosti, a cilj im je da se sazna kompletna istina i njegova prava uloga u zločinu, dok su poznatog niškog advokata Filipa Domazeta angažovali za advokata Goranovih sinova vojnika Stefana i vatrogasca Milana, koji, prema dosadašnjoj istrazi, nemaju veze s ubistvom Đokića jer su, pre svega, kritične noći bili na svojim radnim mestima.

Ozlojeđene što je Goran svesno ili indirektno uvukao sinove u problem i što je istragu usmerio na njih, uprkos tome što je priznao da je zločin počinio bez njih, njegova supruga Suzana i njena snaja Milena, Milanova supruga, policiji su ispričale sva saznanja koja mogu da rasvetle detalje koje je Džonić sakrio od inspektora i tužioca u krajnje sumnjivom iskazu koji je dosad menjao tri puta.

PORODICA NIJE ANGAŽOVALA ADVOKATA Majka i žena šalju Džonića na doživotnu robiju?

Privatna arhiva

 

Svi pronađeni dokazi Džonića šalju na doživotnu robiju jer je njegov DNK pronađen na oružju kojim su ubijeni članovi porodice Đokić, ali i na novcu ukradenom od Gorana.

Kao dokaz, tu je i snimak na kojem se vidi kako Džonić u noći zločina vozi Goranov automobil do mesta gde će ga spaliti, te priznanica s logom Đokićeve menjačnice nađena među ukradenim novcem da je Džoniću pozajmio 10.000 evra. Sve te činjenice su zgrozile njegove najmilije, pa više nemaju milosti za njega.

- Pre nego što je počinio trostruko ubistvo sam ili sa saučesnicima, za kojima se i dalje traga, Goran je ženi Suzani rekao da ide na pecanje. Njoj to nije bilo čudno jer je i ranije išao na noćna pecanja. Da se kritične noći kući vratio neuobičajeno kasno, Goranova žena nije krila od policije. U ispitivanju koje je trajalo oko tri sata Suzana se prisećala kako je Goran bio obučen pri odlasku od kuće, a u čemu ga je videla kad se ušunjao u kuću nakon što je pobio rođačku porodicu. Na sve što su je pitali istražni organi jadna žena je odgovarala iskreno i jedino što joj je bitno u svemu jeste to da dokaže da su njeni sinovi nevini u zatvoru - ispričao je izvor Srpskog telegrafa blizak Džonićima.

PORODICA NIJE ANGAŽOVALA ADVOKATA Majka i žena šalju Džonića na doživotnu robiju?

Foto: Printscreen

 

Suzana Džonić od hapšenja supruga i sinova nema ni mira ni sna, stalno je na lekovima za smirenje, a čak i pred Goranovim roditeljima Gradom i majkom Milom kune ga zbog svega što im je uradio. Džonićevi roditelji su se razboleli posle saznanja da su odgajali sina koji je počinio tako strahovit zločin i zbog novca ubio krvne srodnike, među kojima i mladu devojku. Zbog sramote Džonići se kriju od komšija i rodbine, a reči Goranove majke Mile koje je rekla u ispovesti za Srpski telegraf paraju dušu i kidaju srce zbog tuge i nemoći koju oseća.

- Smrt bi bila zlatna za nas dvoje, klete roditelje. Naš Goce, dobro dete, jedini sin, postao je ludak pod stare dane, čim je mogao da ubije dete bližeg rođaka, ženu i njega ili da ma pod kakvim okolnostima bude deo te katastrofe. Ne mogu više da gledam vesti i da slušam strahote koje pričaju. Muž i ja ne možemo da shvatimo da je to naš sin i da se o njemu govori. Naša snaja Suzana kuka za svojom decom, a ja i za njima i za Goranom, zbog kojeg od sramote ne možemo iz kuće, a kamoli Stojanki Đokić na oči - rekla je Mila Džonić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading