KLUPKO SE ODMOTAVA Bjela dobio od Milene Radulović scenario za seriju o Miki Aleksiću! (VIDEO)
Alo/ Ilustracija

Na snimku se jasno vidi kako Dragan Bjelogrlić prilazi Gagi Antonijeviću sa leđa i napada ga iz čista mira.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ne tako davno, u medijima se pojavila vest da je u pripremi serija pod nazivom "Učitelj" koja će se baviti slučajem zlostavljanja u školi "Stvar srca" Miroslava Mike Aleksića.

Njega su za zlostavljanje optužile glumica Milena Radulović i Iva Ilinčić, a uz njih su ga anonimno priijavile i brojne druge bivše i sadašnje učenice.

Kako se pisalo, Radulović je napisala scenario o ovom traumatičnom iskustvu, a prema rečima Vanje Bulića, materijal je predala Draganu Bjelogrliću.

On je naveo da je Bjelogrlić na početku mislio da je u pitanju izmišljotina. 

- On je čitao scenario, nije znao o čemu se radi. Ona mu je jednog dana rekla: "Ja ću izaći u javnost, to je moja životna priča, istinita".

Mislio je da je izmišljeno - ispričao je Bulić gostujući u Jutarnjem programu Prve televizije.

DRAGAN BJELOGRLIĆ I SLUČAJ MIKE ALEKSIĆA

Miku Aleksića ne optužuje samo Milena Radulović, već su tu i druge devojke, pa nije baš verovatno da je sa svakom imao neki sličan sukob. Odmah za Milenom javno se oglasila Iva Ilinčić, potom Ivana V., pa još jedna devojka koja je u tom trenutku bila maloletna i ima poseban status u postupku. Kruna Mitrović (18), međutim, ukazuje na činjenicu koja bi možda mogla da baci novo svetlo na ceo slučaj.

- Sve ovo što ću reći su lako proverljivi podaci. Svi su javni i dostupni, što po zvaničnim dokumentima, što po objavama na društvenim mrežama. Naime, tri glavne žrtve ili navodne žrtve su na ovaj ili onaj način blisko povezane s porodicom Bjelogrlić. Mileni Radulović je mentor na Fakultetu za medije i komunikaciju Dragan Bjelogrlić. Iva Ilinčić je najbolja drugarica sa Mijom Bjelogrlić, Draganovom ćerkom. Konačno, Ivana V. je devojka Bjelogrlićevog sina Alekseja. To su činjenice. Na osnovu tih činjenica ja ništa ne tvrdim, ali smatram da, baš kao i drugi polaznici grupe koji su ovde sa mnom, kao i naši roditelji, imam pravo da pitam da li je ovde ipak malo previše slučajnosti da bi to zaista bilo slučajno? Ponavljam, nikog ne optužujem, samo iznosim lako proverljive činjenice i poručujem da je od svega najvažnije da se utvrdi puna i prava istina.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading