ĆOPAVI DŽONI UBIO KIĆU? Pomagao mu sin biznismena
Alo!

Ljubomira Markovića Kiću (37), kako se sumnja, likvidirao je Nikola Vušović (31) zvani Ludi Džoni ili Ćopavi, koji se krije u Dominikanskoj Republici. U tome mu je pomogao M. B., koji je poslednji put lociran u Grčkoj, saznaje Alo!. 

Marković je ubijen 1. novembra 2019. godine, ispred sportskog balona u Ulici Grčića Milenka na Voždovcu. Sumnja se da je Marković najverovatnije ubijen po nalogu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a kao jedan od motiva se spominje to što je Kića formirao svoju navijačku ekipu na južnoj tribini.

- Pregledom snimaka sigurnosnih kamera sa mesta zločina inspektori su zapazili specifičan hod ubice. Upravo zbog toga je sumnja odmah pala na Vušovića. On je čudno zabacivao desnu nogu jer je u jednoj pucnjavi povređen u kuk i članak - kaže izvor Alo!.

Obogaljio Džonija pa nestao!

Vušović je čudno hodao otkako ga je u jednom obračunu hicima iz pištolja ranio Lazar Vukićević sa Vračara. Tada je dobio nadimak Ćopavi.

Vukićević je nestao sredinom oktobra prošle godine u Beogradu i veruje se da je on jedna od žrtava koje je Belivuk sa ekipom zverski mučio i ubio u kući u Ritopeku.

On objašnjava da je pregledom snimka ustanovljeno i da je ubica imao pomagača.

- Kada je Marković naišao, on je dunuo u pištaljku i time dao znak ubici da krene. Upravo je pomagač prvo identifikovan, a tek onda je istraga dovela i do osumnjičenog za ubistvo - objašnjava naš sagovornik.

Kako saznajemo, radi se o sinu jednog biznismena koji je hapšen kao pripadnik „stečajne mafije“.

ĆOPAVI DŽONI UBIO KIĆU? Pomagao mu sin biznismena

Arhiva

 

Upravo taj podatak je doveo do osumnjičenog Vušovića jer su davne 2010. uhapšeni zajedno sa vođom navijača Partizana Aleksandrom Stankovićem Saletom Mutavim, koji je likvidiran 13. oktobra 2016. u Bačvanskoj ulici u Beogradu.

- Kada je provaljena njihova povezanost, počele su da se slažu kockice. Sumnja je pala na Vušovića zbog njegovog čudnog hoda. On je bio ranjavan u kuk i članak desne noge i ima posledice od toga - objašnjava naš sagovornik.

ĆOPAVI DŽONI UBIO KIĆU? Pomagao mu sin biznismena

Arhiva

 

Vušović je zbog svog čudnog hoda dovođen u vezu i sa likvidacijom dvojice „škaljaraca“, Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, u restoranu u Atini prošle godine.

Kokain i 5.000 evra za ubistvo

Policija je došla i do saznanja da je Markovićevo ubistvo plaćeno 5.000 evra i kokainom! Takav način isplate navodno su imali Belivuk i Miljković.

Jednog od četvorice napadača očevici su opisali kao mladića sa čudnim, šepajućim hodom. 

- Na osnovu svih ovih informacija došlo se do saznanja ko je izvršilac Kićinog ubistva, ali se još uvek radi na prikupljanju dokaza. Takođe, inspektori su došli i do operativnih podataka o tome ko je ubistvo naručio - navodi naš sagovornik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading