horoskop

Ovan

Ovan

Ovnovi se podstiču da svoju energiju podjednako podele između problema koje treba rešiti i trenutaka potrebnih za mir i opuštanje. U suprotnom, mogu biti preplavljeni negativnim mislima. Pokušajte da postavite određene ciljeve koje možete postići ovog dana. Opustite se uz saznanje da ste traženi, voljeni, potrebni i cenjeni. To vam može pomoći u budućnosti.
Bik

Bik

Bikovi mogu da sumnjaju u voljenu osobu, a jedino rešenje je da otoreno komunicirate sa partnerom. Ne dozvolite da vas nedorečeno muči. Smireno pričajte i zajendo pronađite rešenje. Vaše misli su jasne i brze, kreativni ste i znate dase izrazite. Ugrabite priliku koja vam se pruža!
Blizanci

Blizanci

Ne postoji ništa zavodljivije od kreativnosti i šarma Blizanaca, posebno pred licem potencijalnog partnera. Pogledajte u njegove oči i poslušajte svoj instinkt, odmah ćete sve razumeti. Vaši umetnički talenti će vam danas pomoći da završite to što ste počeli da radite.
Rak

Rak

Oči Rakova vide sve što se dešava - i dobro i loše. Ponekad je razumevanje onoga što se dešava bez izgovorene reči ogromna prednost, ali dolazi sa mnogo frustracija koje svi ne primećuju i ne razumeju. Obratite posebnu pažnju na ono što govorite i obratite pažnju na ljude koji pokušavaju da stvore dramu ni iz čega. Knjige o umetnosti će vam biti primamljive, tako da je bolje da ostanete van domašaja knjižara! Dizajn ili sređivanje enterijera bi mogli da budu prvi koraci ka onom što vas zanima.
Lav

Lav

Imate takmičarsku prirodu, ali danas morate da se opustite. Ovo je prilično naporna nedelja i potreban vam je svaki trenutak mira ili odmora koji možete da dobijete. Ne ulazite u sporne rasprave sa kolegama, porodicom ili prijateljima. Veoma ste maštoviti danas. Kakvi god izazovi da nalete na vas, pronaći ćete genijalno rešenje za njih. Možete se naći i organizovati zajedničke prijatelje za neki provod u gradu. Izađite i provedite se. Sutra možete krenuti sa novim projektom.
Devica

Devica

Devica mora brzo da stane čvrsto na noge i otkloni sve negativne misli. Imate važnije stvari od negativnosti koja vas potpuno odvlači od svega što radite. Provedite neko vreme danas razmišljajući o svojim potencijalima. Možda ste videli nešto što znate da će on ili ona voleti ili su možda želeli. Ne radite to zbog zahvalnosti, ali sve jedno, opet ćete je dobiti. Ne osporavajte svoju dobrotu, samo recite hvala uz osmeh.
Vaga

Vaga

Danas je savršen dan za Vagu, možete uživati u ljubavi. Opuštanje u naručju svoje druge polovine je sve što treba da uradite da biste osetili sreću. Preplaviće vas divan osećaj mira i tišine i shvatićete koliko ste srećni u poređenju sa drugim ljudima koji mogu samo da sanjaju ono što imate. Puni ste ljubavi, posebno prema toj posebnoj osobi koja vam puno znači. Možda ćete želeti da zakažete neku intimnu večeru u resotranu.
Škorpija

Škorpija

Intuitivne snage Škorpije danas su najbolje. Iskoristite svoju snagu i karakter, ne obazirite se na misli drugih i možete napraviti važan skok u razvoju. Baš tmaogde ste želeli trud vas može odvesti. Mesto koje davno niste posetili ali želite, vam se opet mota po glavi danas. Razmišljate o tome da bi mogli da odete tamo, ali niste sigurni da li možete.
Strelac

Strelac

Danas će predstavnici Strelca biti puni energije i željni inicijative. Možete početi sa projektima o kojima ste dugo razmišljali, sada je vreme da ih započnete, posebno ako se radi o porodici. Na kraju dana bićete zadovoljni i ponosni sobom i onim što ste uradili.
Jarac

Jarac

Možda ćete primiti telefonski poziv sa odličnom vešću od prijatelja danas. Možda će u pitanju biti uspeh projekta na kome sarađujete. Vest će definitivno biti dovoljno značajna da će biti povod za proslavu. Ovo je dan pun lične harmonije za Jarca. Osećaćete se kao nikada do sada da je vaš životni partner uz vas i zajedno možete doživeti magične trenutke. Ovaj dan može doneti priliku za ljubav, ali će takođe imati implikacije na važna profesionalna pitanja.
Vodolija

Vodolija

Ako ste planirali šetnju sa prijateljima ili porodicom u slobodno vreme, ovo je odlična ideja za danas. Bićete dobro raspoloženi i doći će do opuštanja koje vam je potrebno da napunite baterije. Ovo je dobar dan za nove kupovine. Bez obzira šta mislili da treba da uradite, ne odbijajte poziv koji će vam biti upućen. Ono što ćete dobiti kroz druženje sa drugima može biti važnije od bilo čega u ovom trenutku.
Ribe

Ribe

U porodičnom životu očekuju vas napetosti. Ne tražite krivca, već kompromis. A kada je u pitanju rešavanje situacije, obavezno poslušajte mišljenja najmilijih. Član vaše porodica koji se oporavlja od skorašnje bolesti, može izraziti veliku zahvalnost za svu pomoć koju ste pružili.