horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Moguće je da vam se nudi prilika za nove poslovnu saradnju kakvu niste očekivali. Možete da očekujete pozitivne promene u narednom periodu na ovom polju.
LJUBAV: Deluje vam da se partner ponaša drugačije prema vama i čini vam se da se situacija preokrenula u negativnom smislu. Imate utisak da vaš odnos može biti problematičan.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zuboboljom u narednom periodu. Bilo bi dobro da na vreme sebi zakažete pregled kod stomatologa i da uradite redovnu kontrolu.
Bik

Bik

POSAO: Razmišljate o pokretanju privatnog posla koji bi mogao da vam donese veće poboljšanje zarade. Pred vama je povoljan period za nove ideje na ovom polju.
LJUBAV: Dolazite do kontakta sa osobom koja će otvoreno pokazati da joj je stalo do vas. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati priliku da ostvarite vezu.
ZDRAVLJE: Stanje je sve bolje na ovom polju. Ukoliko ste imali bilo kakve probleme iz prošlosti, sada polako dolazite do stabilizacije i oporavka.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Dolazite do novih kontakata i poznanstva koja bi za poslovno polje mogla da vam budu veoma značajna. Iskoristite maksimalno ovaj dan koji može da vam bude veoma povoljan.
LJUBAV: Nakon iskrenog razgovora sa osobom do koje vam je stalo ćete lakše sami sa sobom razgraničiti neke stvari. Važno je da budete spremni na nove emotivne odluke.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima kod vas u narednom periodu. Pogotovo ako konzumirate cigarete možete da budete skloni tegobama sa disajnim putevima.
Rak

Rak

POSAO: Moguće je da ste preterano brzopleti i da ćete zbog toga praviti neke manje greške i propuste na poslovnom planu. Važno je da neke stvari prekontrolišete više puta.
LJUBAV: Možete da očekujete strastven susret sa osobom prema kojoj gajite jake simpatije. Pred vama je jako povoljan period za polje ljubavi. Bićete zadovoljni novim dešavanjima.
ZDRAVLJE: Imate višak energije, prijaće vam trening. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom na polju zdravlja jer generalno nemate veće probleme.
Lav

Lav

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku za pokretanje novog posla. Pred vama je povoljna faza za preokrete i nova dešavanja na ovom polju. Bićete zadovoljni ishodom.
LJUBAV: Možete da očekujete lepu atmosferu sa simpatijom. Očekuje vas povoljan dan za ljubavno polje. Potrudite se da se opustite i da iskreno pokažete svoja osećanja.
ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje u narednom periodu. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju posla.
Devica

Devica

POSAO: Radite prekovremeno i spremni ste da uložite maksimalan trud i napor kako biste ostvarili dosta bolju zaradu. Poslovno polje vam je danas generalno dobro prikazano.
LJUBAV: Možete da očekujete da će vaš odnos sa voljenom osobom postati čvršći i stabilniji vremenom. Ako budete radili na tome da gradite iskreniji odnos, bićete zadovoljni.
ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost da biste se osećali bolje. Potrudite se da organizujete svoje vreme tako da uvek imate dovoljno prostora za bavljenje sportom.
Vaga

Vaga

POSAO: Preispitujete svoje planove i pitate se da li su dovoljno realni. Možete da očekujete splet srećnih okolnosti koji će biti na vašoj strani, a dobićete i podršku svojih saradnika.
LJUBAV: Moguće je da ste imali neke probleme u braku ali i da ste stanje između vas i voljene osobe postepeno popravlja. Pred vama je povoljan period za nova ljubavna dešavanja.
ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi trebala da vam bude raznovrsna ali istovremeno i umerena. Neophodno je da budete spremni da menjate neke loše navike.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Možete imati manji nesporazum sa kolegama koji pokazuju da nemaju isto mišljenje i poglede na svet kao vi. Vi težite tome da dominirate na poslovnom polju.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koju često viđate u svom bliskom okruženju i spremni ste da pokažete svoja iskrena osećanja ka njoj. Možete da se nadate lepim novim dešavanjima.
ZDRAVLJE: Poradite na tome da ojačate imunitet.povećajte unos vitamina i potrudite se da se hranite zdravije. Veoma je važno da poradite na svojim navikama.
Strelac

Strelac

POSAO: Ukoliko ste posvećeni privatnom poslu, možete da se nadate poboljšanju okolnosti na tom polju. Pred vama je period u kojem ćete imati šansu za neku novu poslovnu saradnju.
LJUBAV: Ostvarićete dobru komunikaciju sa bračnim partnerom. Možete da računate na pozitivne ljubavne preokrete koji će u vaš život uneti mnogo pozitivne energije.
ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao da vam bude osetljiv i podložan problemima. Pogotovo budite oprezni kada su u pitanju srce i pluća.
Jarac

Jarac

POSAO: Nemojte da donosite brzoplete odluke jer biste mogli veoma da se pokajete. Izbegavajte promene na poslovnom planu danas kako ne biste sebe dovodili u rizične situacije.
LJUBAV: Moguće je da priželjkujete novu vezu ali za sada u svom okruženju nemate adekvatnu osobu za tako nešto. Pred vama je period koji za ljubav može da bude problematičan.
ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku i crevima koji bi mogli da vam budu osetljivi. Tokom ovog perioda možete generalno da budete skloni stomačnom virusu i trovanjima.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Još malo ćete čekati na ostvarenje vaših poslovnih ciljeva, neke stvari vam se odlažu iako to niste planirali. Važno je da ipak pokažete strpljenje kako bi sve prevazišli.
LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je postala prilično napeta i tenzična. Ne znate šta da očekujete od ove situacije. Moguće je da vaš odnos zapada u veću krizu sada.
ZDRAVLJE: Prolazan kašalj vas muči u ovom periodu i skloni ste manjim problemima na polju zdravlja. Oko svega što vas muči, za svaki slučaj treba da se posavetujete sa lekarom.
Ribe

Ribe

POSAO: Ostvarićete značajno poboljšanje zarade. Generalno vas očekuje dan u kojem ćete biti zadovoljni svojim poslom i situacijom na ovom polju. Sudbina vam je naklonjena.
LJUBAV: Želite da ostvarite stabilan odnos sa partnerom ali vam se čini da on uporno pravi iste greške ka vama. Moguće je da često imate utisak da se vrtite u začaranom krugu.
ZDRAVLJE: Prijaju vam sveže namirnice i potrebna vam je zdravija ishrana kako biste na polju zdravlja mogli da ostvarite bolje stanje. Važno je da se posavetujete sa nutricionistom.