Fejsbuk, telefon
AP/Wilfredo Lee
Fejsbuk, telefon

AP/Wilfredo Lee

Fejsbuk, telefon, Foto: AP/Wilfredo Lee

MUP upozorava građane kako je jedini cilj počinitelja, koji su kreirali lažne Fejsbuk stranice, da pribave njihove podatke u svrhu zloupotrebe.

- Nagrada igra sastoji se u tome da se na lažnim Fejsbuk stranicama različitih hrvatskih poslovnih banaka i drugih trgovačkih društava objavljuju nagradne igre te je za učestvovanje potrebno stranicu označiti sa "sviđa mi se", podeliti objavu na profilu i poslati privatnu poruku - navodi se u saopštenju.

Da li vam treba nova baterija za laptop?

Onda sledi odgovor da ste upravo vi "srećni dobitnik".

- Čestitamo vam, slučajnim izborom, vi ste jedan od 20 pobenika bonova vrednosti 1.000 kuna (135 evra). Sve što treba da nam ostavite jesu sledeće informacije: mesto i adresu, kontakt broj, sliku lične karte (slikati obe strane i selfi sliku gde može jasno da se vidi da vi držite svoju ličnu kartu). Nakon završetka igre dobićete SMS poruku na kontaktu koji ste ostavili za nas, gde ćete primiti obaveštenje o vašoj najbližoj prodavnici na kojoj možete preuzeti nagradu (pri dodeli nagrade morate da ponesete ličnu kartu koju ste nam poslali) - navodi se u poruci.

ČAK NI LOGO VIŠE NEĆE BITI ISTI Ovo su 7 velikih stvari koje Fejsbuk menja od danas!

MUP upozorava da građani ne dele takve objave i da fotografije svojih ličnih dokumenata ne dele putem društvenih mreža ili elektronske pošte.

KATASTROFA KOMPANIJE! Gigantska kompanija napravila trapavu grešku, sada je student rešio da ih odere, uskoro bi mogao da postane MILIJARDER!

MESECIMA SE SAMO NAGAĐALO Evo kako izgleda novi ''ajfon'' (VIDEO)

ZAKLJUČAN TELEFON, A VI ŽELITE DA GA OTKLJUČATE?! Ovo je konačan odgovor - MOŽE! Sada na licu mesta možete pročitati način, SVEGA PAR STAVKI