DEMOKRATSKI FRONT Krivokapić izdao sve čega se dotakao, pre izbora krstio se pred svakim saobraćajnim znakom

Alo.rs/Borba | Crna Gora 27.03.2022 18:29

Premijer Zdravko Krivokapić nikako da se pomiri sa činjenicom da je zajedno sa potpredsednikom Vlade Dritanom Abazovićem uspeo da izda sve čega se dotakao, a u svojoj patološkoj želji za foteljom je izgubio elemantarni osećaj ljudskosti, saopštio je Demokratski front.

Printscreen

Podsjetimo, Krivokapić je ranije danas optužio lidere DF-a da su srušili 42. Vladu Crne Gore koju je predvodio od 4. decembra 2020. godine.

-Tehnički premijer Zdravko Krivokapić, poznatiji kao Istina, nikako da se pomiri s činjenicom da je za nešto više od godinu dana zajedno sa svojim albanskim bratom Dritanom uspeo da izda sve čega se dotakao, da treba da budemo zahvalni Bogu što Crna Gora nema nuklearno oružje, jer bi Apokalipsa stigla znatno ranije u ove krajeve nego što piše u Bibliji.

Ovaj politički kusur pokupljen iz novčanika Radmile Vojvodić, jedino je bio uspešan u desantima na zapadne ambasade i odricanju od sopstvenog naroda koji je uzalud vjerovao da Zdravko Istina neće postati drugi Novak Kilibarda.

Ali za ovih godinu dana rukoljubivi profesor je uspeo da zaseni i Novaka Kilibardu, što je bio poduhvat ravan zauzimanju Monteveresta u trenerci i boroletama u kojima je dočekivao češke turiste u svojoj nelegalno sagrađenoj vili u Bijeloj. Tražiti od Đukanovićevog tužilaštva da lideri DF- a budu osuđeni u sramnoj sudskoj farsi, može samo individua koja je u patološkoj želji za foteljom izgubila elementarni osećaj ljudskosti- navedeno je u saopštenju DF-a.

Printscreen

Foto: Printscreen

 

 

Iz ovog političkog saveza podsjećaju da Krivokapiću nije smetalo kada je DF postavio za nosioca liste Za budućnost Crne Gore.

- Profesoru Istini nije smetao DF kad ga je iz nekog akademskog špajza postavio na čelo liste i kao brutalnog anonimusa i političkog analfabetu predložio za mandatara i premijera. Tad su mu infrastruktura i glasovi DF-a i te kako odgovarali, posebno dok je za vreme izborne kampanje sa flašom rakije u ruci ljubio trobojke i krstio se pred svakim saobraćajnim znakom.

Međutim, čim je Istina postao premijer, prvo je zatražio da lideri DF-a budu presuđeni, kako bi lakše proglašavao srpski narod za genocidni, priznavao tzv. Kosovo, uvodio sankcije Rusiji, a istovremeno svojoj porodici obezbeđivao biznis varijante o kojima ćemo tek upoznati javnosti. Pritom, bez ikakve nelagode, kad god mu je bilo potrebno da prevari svoj mili narod, Zdravko Istina se pozivao na mitropolita Amfilohija, skrnaveći tako uspomenu na veličanstvene litije i odbranu naše Crkve - saopšteno je iz DF-a.

O Zdravku Krivokapiću je najbolje govorio njegov bivši duhovnik Nikodim Bogosavljević, navode.

- Uostalom, o profesoru Istini najbolje je rekao njegov bivši duhovnik Nikodim Bogosavljević koji ga je izgleda poznavao bolje nego crnogorski građani:

-,,Profesor Zdravko Krivokapić je kod mene bio 100% Srbin i antiamfilohijevac i sve što sam ja govorio protiv Amfilohija javno i u njegovoj kući, on je dodavao još toliko. Da bi se na kraju ispostavilo da je on 200% Crnogorac. Njegova žena je htela da nastavi tu zajednicu, međutim kada je on ustao protiv Leposavića, ja sam joj rekao da ne želim da imam nikakvu zajednicu sa njima i blokirao njen Vajber broj“.

Imajući u vidu kakvim se biranim rečima duhovnik Nikodim obratio Zdravku Krivokapiću, hrišćanski preporučujemo tehničkom premijeru da se prvo razjasni sa svojim duhovnikom, jer izgleda ko je poznavao profesora Istinu, ni pakao mu neće teško pasti - stoji u saopštenju DF-a.

 

Expand player
Pogledajte više