ALAHU AKBAR Komitkinja otkrila šta je rekla policajcu tokom protesta, ceo Balkan se smeje "heroini"  sa Cetinja! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ova pripadnica ekstremističke grupice koje su pravile incidente na Cetinju i napadale policiju protestujući protiv ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija u Cetinjskom manastiru gde su se mitropoliti ustoličavali vekovima pre njega, a koji pripada Srpskoj pravoslavnoj crkvi odnosno Mitropoliji crnogorsko-primorskoj, bila je na barikadama „junački“ stojeći ispred okupljenih muškaraca.

U svojoj „ispovesti“ ova „komitkinja“ je „hrabro prozborila“ i otkrila nam da je tokom protesta na barikadama ustala i rekla policajcu „Alahu akbar“.

Kako je pojasnila, taj izraz se koristi pred smrt i znači „Bog je najveći“.

NEZABELEŽEN SLUČAJ

 

Podsetimo, nezabeležen je slučaj da političke grupacije, ateisti i građani maskirani u sveštenike uz ekstremističke parole protestuju protiv jednog ustaljenog, civilizacijskog verskog čina koji nema nikakve političke ili druge konotacije.

Pa ipak, njihov pokušaj svojevrsnog državnog udara, budući da su bili podržani od celokupnog poslančikog kluba opozicione Demokratske partije socijalista, bivšeg direktora policije Veselina Veljovića koji je pozivao policiju na neustavno ponašanje i prodvodio napade na policijske kordone, a sve je to svojim dolaskom i nastupom podržao i predsednik Crne Gore, Milo Đukanović – nije uspeo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Hana

13.09.2021 12:07

Kako je primitivna faca mogu misliti iz kakve kuce je.