JUBILEJ KOJI VREDI OBELEŽITI Pozivaju vas na susret, 30. novembra – slavi se 30 godina preduzeća TDM
Promo

Za mnoge bi to bio preveliki zalogaj, ali ne i za njih. Pre tačno tri decenije, osnovano je porodično preduzeće „TDM”. Formirao ga je Tomislav Marinković, a cilj je bio abmiciozan i hrabar – da se na jednom mestu ponudi kompletna usluga i rešenje problema za veoma širom krug korisnika, od projektanata, veletrgovina i investitora, do samih izvođača radova.

Sada, 30 godina kasnije, „TDM” u svom programu nudi 5.000 različitih artikala za termo-tehničke instalacije. Takođe, „TDM” se bavi i projektovanjem centralnog grejanja, kao i samom ugradnjom pomenutih instalacija. Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i stručnosti, „TDM” je, pored niza drugih priznanja, dobio zahvalnicu od Beogradskih elektrana, koje su uz njihovu podršku postale efikasno i moderno preduzeće. Zbog humanitarnog rada, zahvalile su im se organizacije „Dečje srce”i „Prijatelj u nevolji”.

TDM” može da se pohvali i rekontstrukcijom čak 211 podstanica na Novom Beogradu, kulama Ušće, radovima u KBC-u Zemun, Zvezdara, Bežanijska kosa, GAK-u Narodni front… spisak je zaista zavidan i ovo je samo delić uspešno završenih poslova.

Dakle, razloga za slavlje ima, a jubilej je kao stvoren za to. U to ime, preduzeće „TDM d.o.o” poziva sve zainteresovane da ih posete tokom održavanja predstojećeg Međunarodnog sajma tehnike i kongresa KGH, koji se održava od 30. novembra do 2. decembra u Belexpocentru (ulica Španskih boraca 74 u Beogradu). Tamo će posetioci imati prilike da se i lično uvere u kvalitet proizvoda i ponude TDM i da porazgovaraju sa direktorom TDM-a, Darkom Marinkovićem.

U nizu proizvoda, sigurno će im biti zanimljiv i višestruko koristan uređaj za magnetni tretman vode, koji ne troši nikakvu energiju, a uspešno otklanja kamenac, čuvajući tako i uređaje u kupatilu, i zdravlje.  Osim toga, „TDM” ima mnoštvo drugih proizvoda, a na jednom mestu ih je moguće pregledati na ovom linku.

Naravno, razgovor „licem u lice” je neprevaziđen, a i u tome preduzeće „TDM” ima iskustva, jer su i prošle godine bili na Međunarodnom kongresu i izložbi o KGH, na kojoj učestvuju 12 godina.

Pored svega navedenog, TDM je radio i Toranj na Avali, fabrike Grundfosa, Boša, Fiata, Mišelina, Nestlea, Geoksa, kao i rekonstrukcije toplovoda mosta Gazela i ulice Vojvode Stepe u Beogradu. Zastupnici su nekoliko svetskih proizvođača, kao što su španski Genebre za industrijsku armaturu i Đuro Đaković kompenzatori. Svi detalji o firmi, proizvodima koje nude i referencama mogu se naći na sajtu www.tdm.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading