osiguranje
Foto: Promo/Shuterstook/Imovinsko/Promo

Sad želim da pričamo o domu, mestu gde stvarate uspomene, rastete i razvijate se u svakom smislu. Još uvek je zima, period kad većina voli da se ušuška u toplini svog doma i uz čaj ili kuvano vino sa prijateljima i porodicom uživa. Ako ste i vi među njima, podsetio bih vas na to da bi svoj dom, svoju oazu mira i spokoja, trebalo da zaštitite. To ćete najbolje učiniti ako pozovete prijatelje iz AMS Osiguranja i uplatite polisu Imovinskog osiguranja.

promo

AMSO/PROMO

 

 

Ukoliko osigurate svoj dom, prijatelji iz AMS Osiguranja pokriće eventualnu štetu nastalu u vašem stanu ili kući, kao i na svim stvarima i dragocenostima koje se nalaze u vašem domu, a u skladu sa uslovima osiguranja. Jedinstvena polisa osiguranja, osim navedenih, ukoliko je ugovoreno, podrazumeva i pokriće rizika od šteta koje nezgoda u vašem domu može pričiniti trećim licima.

promo

AMSO/PROMO

 

 

Podsetio bih vas da osiguranje doma više nije luksuz nego potreba! Olakšajte sebi život i budite mirne glave ukoliko dođe do brojnih nepredviđenih situacija kao što su požar i udar groma, eksplozija, oluja, izliv vode iz instalacija, provalna krađa i razbojništvo, lom stakala.

Posetite WEBSHOP AMS Osiguranja i već danas nabavite ovu dragocenu polisu. Za više informacija pozovite broj telefona 0800 009 009.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading