tabi baletanke
Foto: Printscreen/tik tok

Baletanke u stilu Mary Jane, koji je apsolutni hit ove godine, koštaju čak 650 evra, a poznavaoci mode ih već dugo smeštaju u kategoriju dobre investicije. Lyst je objavio i kako je potražnja za ovim cipelama u prošlom mesecu porasla za 342 odsto.

Cipele su u septembru dostigle neverovatnu viralnost na TikToku, kada je objavljena jedna ljubavna priča sa nesrećnim krajem.

„Tabi Swipe”

Ukoliko ste propustili ovo zanimljivo dešavanje, radi se o priči ,,Tabi Swiper'', koja je početkom devetog meseca potpuno okupirala TikTok.

Reč je o jednom tipu iz Njujorka koji je proveo noć sa jednom ženom, koju je prethodno upoznao preko Tinder aplikacije, a zatim joj, navodno, uzeo Tabi baletanke i kasnije vratio. Međutim, pojavila se priča da je baletanke ipak dao svojoj devojci, a žena je sve to ispričala na TikToku i na taj način prikupila milione pregleda.

Ova priča je intrigirala skoro 200 miliona korisnika TikToka, a potražnja za ovim cipelama je ekplodirala i tako su baletanke s neobičnim oblikom ušle u modnu istoriju.

Podsećamo, prema Lystovoj listi najpopularniji svetski brend je Miu Miu, a Loewe se našao odmah ispod. Izuzev Margielinih baletanki, u rangu sa najboljim proizvodima prošlog kvartala nalazi se i Nike x Martine Rose Shox MR4 model, Birkenstock Arizona papuče, Tory Burch cipele s "pirsingom", patike New Balance 550 kao i Pradine salonke ukrašene 3D cvetom, piše eKapija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading