Superćelijska oluja
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Superćelijske oluje oštetile su mnoge krovove kuća, što pojedini majstori koriste!

Naime, građani koji su primorani da popravljaju ili menjaju krov na svojim kućama šokirani su cenama pojedinih majstora koji za zamenu krova na omanjoj kući traže čak 15.000 evra. Za te pare može se kupiti čak i cela kuća na selu ili prigradskom naselju!

- Mami juče neki majstori rekli da bi je kompletna zamena krova koštala 15.000 evra. Radi se o manjoj porodičnoj kući sa klasičnim kosim krovom. Ne budem lenja, proverim na par drugih mesta - cena je oko 6.000-7.000 evra maksimalno. Đubrad alava, 15 hiljada evra? 15 puta vam se vratilo - napisala je jedna korisnica Tvitera.

Jedan čovek napisao je da majstori uvek uvećaju cenu za 50% ako primete da je nekome nešto hitno.

- Zimi se krov ne radi! A ovi hoće da iskoriste trenutnu frku. Al zeznuli se. Nama nije frka. Posledice oluje nam sredio juče komšijin sin, živ bio - dodala je ova korisnica Tvitera.

- Mi smo na vikendici, kuću površine u osnovi 50 kvadrata, popravku krova (menjane su grede, skidana lamperija i stavljene gipsane ploče) i zamenu oko 50% crepa (ostatak je bio ok, pa su samo presložili) platili 7.000 evra - napisao je jedan korisnik, a prenosi Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading