JOŠ VAM NIJE LEGLO 30 EVRA? U par koraka proverite status vaše prijave
Foto: Alo!

 

Danas je treći i poslednji dan kako država građanima uplaćuje 30 evra. Penzioneri su u ponedeljak dobili svoj novac, juče je novac dobilo još oko 2 miliona građana, a danas bi ih isto toliko na računu trebalo da vidi uplatu od tačno 3.573 dinara.

Oni koji su se prijavili, a nisu obavešteni od banke da im je uplata legla na račun, u dva koraka mogu da provere da li su uneli ispravne podatke.

Provera uplate

Isplata drugih 30 evra pomoći države za one koji su se prijavili, a nisu obavešteni od banke da im je uplata legla na račun, u dva koraka mogu da provere da li su uneli ispravne podatke.

Potrebno je da posetite sajt: https://idp.trezor.gov.rs , gde postoji opcija "Provera statusa prijave".

Ovde unosite svoj JMBG i broj lične karte, i odmah ćete dobiti informaciju.

JOŠ VAM NIJE LEGLO 30 EVRA? U par koraka proverite status vaše prijave

Foto: Printscreen

 
JOŠ VAM NIJE LEGLO 30 EVRA? U par koraka proverite status vaše prijave

Printscreen

 

 

Pomoć od 20 evra u decembru

- Građani koji su se u maju prijavili za novčanu pomoć u iznosu od dva puta po 30 evra ne treba da se prijavljuju za dodatnu pomoć od 20 evra, jer će im ona biti automatski uplaćena u decembru. Takođe, ni korisnici penzija, primaoci socijalne pomoći i lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija ne treba da se prijavljuju, napomenuo je ministar finansija Siniša Mali i dodao:

- Ostali punoletni državljani Srbije koji imaju prebivalište na teritoriji Srbije i važeću ličnu kartu, koji se prethodno nisu prijavili za dva puta po 30 evra, a sada žele da dobiju dopunsku pomoć u iznosu od 20 evra moći će da se prijave na portalu Uprave za trezor, idp.trezor.gov.rs, u periodu od 15. do 30. novembra.

Takođe, svi oni koji su u međuvremenu stekli pravo na pomoć, bilo da su postali punoletni ili dobili državljanstvo, prebivalište ili ličnu kartu treba da se prijave ukoliko žele pomoć.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading