VESIĆ OŠTRO O SKANDALU NA N1 Novinar izveštava o ljudima i događajima, a propagandista “kreira” stvarnost! E to je razlika između Jugoslava i novinara

Još jedan dokaz

Dan komunalne delatnosti, Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Beoinfo

Još jedan dokaz kako Đilasov politički komesar na N1 i “novinar u civilu” Jugoslav Ćosić sprvodi cenzuru.

Neće mi se ovde šetati Vučić po Hrvatskoj. Neće mi biti gost u ovakvim okolnostima. Neće!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 11.09.2019. 08:36 Predsednički izbori, uoči kojih Milanović kampanju vodi uz slogan "Predsednik s karakterom", održaće se krajem godine Aleksandar Vučić, Foto: Predsedništvo Srbije * Kandidat za šefa hrvatske države vikao usred TV emisije * Iz Beograda odgovaraju da mrzi Vučića jer on štiti interese Srbije * Predsednički izbori, uoči kojih Milanović kampanju vodi uz slogan "Predsednik s karakterom", održaće se krajem godine Kandidat za šefa hrvatske države vikao usred TV emisije da, ako nasledi Grabar Kitarović, srpski predsednik neće biti njegov gost.

Kada ga je naš poslanik Vladimir Đukanović uhvatio u laži, malo direktor firme koja pravi 7.5 miliona evra gubitak, a malo glavni urednik, nije imao odgovor. Naravno, Jugoslav ne bi bio ono što jeste, politički propagandista, kada ne bi ovaj deo emisije isekao sa svog snimka na Jutjub kanalu.

Novinar izveštava o ljudima i događajima, a propagandista “kreira” stvarnost. E to je razlika između Jugoslava i novinara.

 BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi