Spektakularni Gala koncert umetnika Narodnog pozorišta održan na Trgu Republike (FOTO)

Manifestacija održana u okviru programa "Pozorište na trgu - Portal ka vekovima"

Gala koncert na beogradskom Trgu Republike
Gala koncert na beogradskom Trgu Republike, Foto: Grad Beograd

Prvaci opere, hor i orkestar Narodnog pozorišta priredili su sinoć spektakularni Gala koncert na beogradskom Trgu Republike u okviru programa "Pozorište na trgu - Portal ka vekovima".

U poznatim arijama i kompozicijama iz opera sa repertoara Narodnog pozorišta uživalo je nešto više od hiljadu ljudi na Trgu Republike.

Orkestrom i horom Narodnog pozorišta dirigovali su Dejan Savić, Ðorđe Pavlović i Ðorđe Stanković, a ovacije publike mamili su svojim glasom prvaci Beogardske opere - Jasmina Trumbetaš Petrović, Dragoljub Bajić, Dragana del Monako, Aleksandar Stamatović, Janko Sinadinović, Snežana Savičić Sekulić, Dejan Maksimović, Jadranka Jovanović, Sanja Kerkez, Sofija Pižurica, Aleksandra Angelov...

Čarobne note Sen Sansa, Pučinija, Šostakoviča, Borodina, Verdija, Mocarta, Konjovića ispunile su centar Beograda.

Kada bi postojalo krivično delo za glupost Đilasov plaćenik Nikola Jovanović bio bi na doživotnoj robiji!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 06.09.2019. 16:25 Vesić raksrinkao Dragana Đilasa i njegovog saradnika Nikolu Jovanovića Goran Vesić, Foto: Tanjug/D. Kujundžić Kada bi postojalo krivično delo za glupost Đilasov plaćenik Nikola Jovanović bio bi na doživotnoj robiji. Za krivično delo pokvarenost, nanošenje štete Srbiji u međunarodnoj zajednici kandidat je predsednik njegove partije Vuk Jeremić.

U publici čitave porodice, doplomatskj kor, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević...

VESIĆ PONOSNO OBJAVIO! Budžet grada Beograda je 1,134 milijarde evra! To je rekord!

Nakon gala koncerta, pred publiku na Trgu Republike izašao je ansabl Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu.

Na otvorenom na specijalnoj pozornici oni izvode balet Vokija Kostića "Ko to tamo peva".

Program „Pozorište na trgu - Portal ka vekovima" počeo je jutros promenadnim koncertom srpsko-japanskog prijateljstva u Velikoj sali Narodnog pozorišta.

Sat kasnije najmlađi su u organizaciji Kulturnog centra Beograda uživali u bajkama.

Akrobatskim i žonglerskim tačkama umetnici cirskuske trupe Kinetrop u programu Cirkus istorije u režija Ivane Koraksić zabavljali su građane na Trgu Republike.

(FOTO) BEOGRAD PROSLAVIO DAN KOMUNALNE DELATNOSTI Vesić: Ovo je istorijski dan i momenat da se kaže hvala radnicima iz komunalnog sistema!

Koncert džez i autorske muzike održan je u Kulturnom centru Beograda, a od 18 sati na Trgu Republike kod drvoreda prema Kolarčevoj izvedena je Mocartova opera za decu i omladinu "Bastijen i Bastijena".

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi