Goran Vesić
Grad Beograd
Goran Vesić

Grad Beograd

Goran Vesić, Foto: Grad Beograd

Zajedno sa predsednikom Gradske opštine Čukarica Srđanom Kolarićem i predsednikom Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Čukarica Radetom Petrovićem razgovaram večeras sa građanima Ostružnice. Pričamo o tome šta je sve urađeno u ovom kraju Beograda koji je do pre pet godina bio zapostavljen.

Nakon dve decenije urađena je fiskulturna sala u Umci, novi parkovi u Umci i Pećincima, skoro pet kilometara atarskih puteva i preko sedam kilometara ulica, rekonstruisali Dom kulture i ambulantu u Ostružnici i rekonstruisani su vrtić i škola u Ostružnici.

Najavio sam građanima da sledeće godine počinjemo projektovanje pa potom izgradnju fabrike za preradu otpadnih voda u Ostružnici. Kada izgradimo fabriku izgradićemo kanalizaciju u Umci, Ostružnici, Velikoj Moštanici i delu Sremčice.

Jedina politika Đilasa i Bastaća je laž!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 10.10.2019. 17:17 Prе nеkoliko godina jе sprovеdеna ankеta za prеdlogе o budućnosti starog mosta koji jе, podsеćanja radi, bio privrеmеni most izgrađеn u toku Drugog svеtskog rata. Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Rajko Ristić Kažе jеdna poslovica "Da političari mogu da lažu nеkе ljudе svе vrеmе, svе ljudе da lažu nеko vrеmе, ali nе mogu svi ljudi da sе lažu svе vrеmе".

Pored toga, doneo sam dobru vest za 120 domaćinstava koji žive na klizišti u Umci. Pare za njihovo preseljenje obezbedila je Vlada Srbije i tako će posle više decenija njihov životni problem, za čiji nastanak nisu krivi, biti rešen. Nastavljamo da zajedno sa građanima rešavamo probleme!

BONUS VIDEO: Beogradski Pobednik nikad bliže kameri! Dosad neviđeni detalji!