"Prolećni ukus fest"
Promo

Promo

"Prolećni ukus fest", Foto: Promo

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na „Prolećni ukus Fest“, dvodnevni festival domaće hrane i pića, koji će biti održan u subotu 23. i nedelju 24. marta od 10 do 19 časova u Kombank dvorani (bivši Dom Sindikata). „Oseti ukus proleća“, moto je festivala punog adrenalina, buđenja pozitivne energije u programu velikih iznenađenja!

 Zemlja gost „Prolećnog ukus Festa“ je Republika Egipat.

“Prolećni ukus Fest” pripremio je veoma bogat program uz radionice i predavanja oba dana vikenda. Posetioci će moći da probaju i da nabave proizvode nezaboravnih aroma i da uživaju u degustacijama najukusnijih sireva, suvomesnatih proizvoda i renomiranih vina, likera, prirodnih sokova. Slana zadovoljstva biće u znaku pršute, domaćih kobasica, kulena, slasnih čvaraka. Posle dobrog zalogaja, sve teče lagano uz čašu pravog domaćeg piva. Na festivalu će biti predstavljeno više od 2000 proizvoda iz Srbije i regiona.

„Prolećni Ukus Fest“ poklanja posetiocima– BESPLATAN ULAZ za oba dana festivala uz uživanje u degustacijama na svim štandovima i punktovima izlagača!

„Prolećni Ukus Fest“ podržali su Ministarstvo poljoprivrede, Sekretarijat za privredu i turizam Grada Beograda, Turistička organizacija Beograda i Fakultet za hotelijerstvo I turizam iz Vrnjačke Banje .

Dobrodošli na „Prolećni Ukus Fest“!