Skadarlija postavljanje kaldrme
Alo!/Ana Paunković

 

Skadarlija postavljanje kaldrme

Alo!/Ana Paunković

Skadarlija postavljanje kaldrme, Foto: Alo!/Ana Paunković

* Televizija N1 emitovala snimak kaldrme koja je postavljena 1967. godine i predstavila ga kao novo

* Skadarlija se rekonstruiše u pet faza

* Da je novinar ove televizije sve ovo proverio ne bi N1 juče lagao

- Ova televizija je u prilogu o Skadarliji snimala kaldrmu postavljenu 1967. godine predstavljajući je kao novu!? Da su se malo raspitali saznali bi recimo da se Skadarlija rekonstruiše u pet faza a da su do sada urađene tri.

"Ovako Đilasovi plaćenici i ljudski ološ šire lažne vesti"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 01.10.2019. 16:18 Morao da upozori javnost. Goran Vesić, Foto: screenshoot/TV Pink Zamenik Gradonačelnika Beograda Goran Vesić upozorio je na svom Fejsbuk profilu na širenje lažnih vesti iza koji stoje "Đilasovi plaćenici i ljudski ološ". - Ovako Đilasovi plaćenici i ljudski ološ šire lažne vesti.

- Zamenjena je kaldrma u delu Skadarske od Strahinjića Bana do Gospodar Jevremove u prvoj fazi, pa od Simine do Despota Stefana u drugoj fazi da bi bila zatvorena ulica Strahinjića Bana od Francuske do Skadarske i pretvorena u trg a uređena Skadarska od Strahinjića Bana do Džordža Vašingtona u trećoj fazi. To je urađeno.

- U aprilu naredne godine počinje rekonstrukcija kaldrme od Simine do Gospodar Jevremove kao i trotoara od Gospodar Jevremove do Strahinjića Bana i to je četvrta faza. Na jesen naredne godine, u petoj fazi, biće rekonstruisana i pretvorena u pešačku ulicu Gospodar Jevremova od Francuske do Skadarske.

VESIĆ SAOPŠTIO NAJNOVIJU VEST! Grad doneo odluku! Biće realizovano od 2022. godine, a mnogo ćemo uštedeti!

- Ove faze rekonstrukcije su dogovorene sa ugostiteljima kako bi se Skadarlija uređivala a oni mogli da rade. Tokom 2020. i 2021. godine biće uređene fasade u Skadarskoj ulici.

- Da je novinar ove televizije sve ovo proverio ne bi N1 juče lagao. Ali šta da očekujemo od televizije koja je svojevremeno izmišljala da je Skadarlija asfaltirana.

 BONUS VIDEO: HELENA IMA 4 GODINE I TUMOR NA MOZGU! HITNO POTREBNA POMOĆ!

Za braunile misli da su igračke, a kada je zasvrbe ožiljci na telu mama Katarina i tata Radovan joj kažu da je ujeo komarac!