Dragan Đilas i Mlađan Đorđević
Alo / Vladimir Marković
Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

Alo!/Vladimir Marković

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić postavio je danas na svom Fejsbuk profilu video klip u kome su sažeto prikazani propusti u upravljanju Gradom za vreme Dragana Đilasa.

Pročitajte još:

U nešto više od tri minuta predstavljene su greške u izvođenju javnih radova i odabiru projekata. Tako su pobrojani otvaranje ulica sa zakašnjenima i brojnim nepredviđenim problemima.

Bošku Obradoviću se nimalo neće svideti ono što je rekao za njega

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 28.09.2019. 16:39 Reagovao na "Porodičnu šetnju" u Čačku! Balša Božović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić Poslanik Demokratske stranke Balša Božović kazao je da se Srpski pokret Dveri i njen lider Boško Obradović otvorenim nepoštovanjem ljudskih prava jasno deklarišu kao antievropska i ekstremna desnica.

Reč je o Južnom bulevaru, Požeškoj ulici, zaglavljivanju taksi vozila u "istopljenom asfaltu", urušavanju plafona zgrada, te prolaznicima koji stradaju, zatim neadekvatno postavljenim olucima u vrtiću, deci koja odrastaju u vlažnom...

Posebna pažnja posvećena je i podzemnim kontejnerima koji se smatraju promašajem decenije. Detaljnije pogledajte sami u video snimku ispod teksta.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete