Usred Bulevara kralja Aleksandra osvanula jasna poruka Srbima! (FOTO)

Alo.rs | Beograd 2019-08-30 18:43:25 2019-08-30 18:43:25

Svi su u čudu!

Youtube/Printscreen

U srpskoj prestonici, tačnije u Bulevaru kralja Aleksandra pojavio se nesvakidašnji grafit. 

Još jedan korak i pobeda će biti konačna! Priština neće imati nikakve šanse!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 27.08.2019. 18:09 Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je spisak Prištine koje su priznale nezavisnost Kosova "potpuno razbijen" i dodao da je cilj Srbije da taj broj padne ispod 97 zemalja, što je manje od polovine članica UN.

"MORALA JE DA ODE U PRIŠTINU I UDARA" Prvo razmontirao Fegerini, a onda se uhvatio za čoveka koji dolazi na njeno mesto, oni su glavni krivci za takse!

Poruka osvanula usred Beograda, kod zgrade Tehničkih fakulteta, odnosno Vukovog spomenika, izazvala je bes mnogih prolaznika.

PRIŠTINA PROMENILA ODLUKU! Ukidaju se takse na srpsku robu, sve je bila laž!

Na garažnim vratima, vidljivim sa Bulevara, pisalo je: "Kosovo jede Srbiju", ali na nemačkom jeziku: "Kosovo isst Serbien".

ALBANCI SNIMILI KARAULU KOŠARE IZ VAZDUHA! Scena za plakanje! Umesto spomenika palim srpskim herojima, tamo je memorijalni kompleks teroristima OVK! (VIDEO)

Hidrometeorološki zavod Kosova izdao saopštenje! U naredna 2 dana ljude čeka pakao!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 09:44 Dnevne temperature će biti u rasponu od 30 do 33 stepeni Celzijusa. Kosovo, Foto: Alo!/ Dejan Briza Hidrometeorološki zavod Kosova saopštio je danas da će se visoke temperature nastaviti sve do 4. septembra, prenosi Koha.net.

 

"ZAR OVO JOŠ RADITE?" Američki ambasador se uhvatio za glavu kada je video kako Albanci spremaju izbore na Kosovu! Odmah povisio glas!

CIA PRATI DAČIĆA! Najstrašniji plan nakon bombardovanja! Amerikanci nam svima potpisali smrtnu presudu!

HAOS NA KOSOVU I METOHIJI Muškarac ubacio nepoznati predmet u vodovod! Sumnja se na zarazu! Cela Kamenica bez pijaće vode

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Expand player
Pogledajte više