horoskop, devojka
shutterstock
horoskop, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Venera uskoro ulazi u znak Jarca i česta su pitanja koja se odnose na ovu kombinaciju u horoskopu. A kakve promene na ljubavnom planu donosi ulazak Venere u znak Jarca, u nastavku nam otkriva profesionalni astrolog, Nataša Panić.

Venera je, kako svi znamo, planeta koja je simbol ljubavi, pre svega ljubavnih odnosa. Ona nosi energiju zadovoljstva, uživanja, flertovanja, seksualnih odnosa, ljubavnog zanosa i strasti. Venera vlada znakom Bika i znakom Vage, pa zato ona ima i dve uloge u našem životu ( jer u horoskopu samo dve su ženske planete – Mesec i Venera), te Veneru u Biku upravo vežemo za taj hedonistički momenat (zabavljanja i uživanjima u vezama koje nisu bračne i ozbiljne) a Veneru u Vagi vezujemo za bračne odnose, ozbiljne i odgovorne uloge, kao što je izlaženje u javnost, prezentaciju ženskog prinicipa u odnosu koji je društveno prihvaćen, bračnu vezu. Kako u zodijaku ide prvo znak Bika, Venerin princip sa kojim je ona povezana u ovom znaku se prvi i aktivira (ona vlada i hormonima u organizmu) pa u mladjim danima lakše ulazimo u veze, seksulne odnose, uživamo i osećamo mnogo strasnije sve što nam se dešava na ljubavnom planu.

8. januara evo ide nam ovaj tranzit. Do 1.2 do kada Venera ide kroz ovaj znak i relativno brzo prolazi Jarca, će promeniti znak u Vodoliju, ona će doživeti Mlad Mesec u Jarcu ( 12 i 13.1 će Mesec takođe biti u znaku Jarca) i konjukciju sa Plutonom ( 28 i 29.1) . Ali pre svega, čim uđe u znak Jarca napraviće prelepi trigon sa Marsom ( 9.1) koji nagoveštava neke susrete i nova dešavanja u njenom ljubavnom životu, a sa kime drugim nego sa njenim ljubavnikom! Ovo je susret, lep razgovor ali i hemijski klik između dvoje ljudi, a koji ide u strastveni zagrljaj, romantičnu vezu, ljubavno spajanje dvojih ljudi u letnje dane ove godine ( tokom jula ove dve planete će biti u konjukciji u Lavu).

venera

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Venera će napraviti i konjukciju sa Plutonom, dok bude u Jarcu. I to je vrlo važan, fatalan susret ili trenutak kad Venera na unutrašnjem, nesvesnom nivou polako spoznaje emocije, važnost nekih događaja koja su moguća u ovim danima ( 28.1 i 29.1).

Evo drage devojke, pratite šta vam se dešava unutar vas, prema kome vam idu misli i ko vam zaokuplja pažnju, jer Venera u Jarcu uvek aktivira potrebu za materijalizacijom i konkretizacijom odnosa. Na kraju krajeva, Jarac je ženski, zemljani znak koji traži konkretizaciju i potrebu da se dožive i prožive emocije kroz intenzivan odnos sa nekim muškarcem – bez obzira da li je on u vašoj karti Sunce, Pluton ili Mars! Realizacija upravo kreće, od 8.1. Uživajte!