HOROSKOP ZA 26. SEPTEMBAR Ribama nova osoba osvežava život, Vagama dan donosi veoma bitne odluke!

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas...

Horoskop
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Kada rezimirate prehodnu nedelju nameće se zaključak da niste u potpunosti realizovali svoje planove odnosno da niste bili najuspešniji. Ne želiti da mislite na posao.

LJUBAV: Partnerka je vaš prioritet. Ne želite da joj otkrijete svoje planove za izlazak Vodite je na romantičnu večeru uz romantičnu muziku. Reakcija partnerke vas usrećuje.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Prija vam kada vreme provodite opušteno, bez stresa, bez stalnog gledanja na sat i žurbe. Opušteni ste, raspoloženi i zadovoljni kako ste proveli dan.

BIK

POSAO: Razmišljate o protekloj nedelji, kako ste prošli, u čemu ste bili uspešni, a u čemu ne. Shvatate da kada ste reagovali impulsivno i ishitreno da tada nije bilo dobrih rezultata.

LJUBAV: Dan provodite u kući baveći se kućnim poslovima. Ne pada vam na pamet da se javite bivšoj partnerki. Imate utisak da dišete punim plućima i da imate vremena za sebe.

ZDRAVLJE: Imate potrebu da se fizički angažujete. Nedostaje vam otvoreni prostor, svež vazduh. Deo dana provodite napolju jačajući kondiciju i uživajući u prirodi.

BLIZANCI

POSAO: Razmišljate šta ste sve uradili tokom protekle nedelje i šta vam je sve ostalo za iduću nedelju. Spisak je dugačan, ali vas obaveze ne plaše niti destimulišu.

LJUBAV: Odličan je dan za ljubav. Sa partnerkom odlazite van grada da se u prirodi, bez gužve i poznatih ljudi opustite i fokusirate jedno na drugo. Prezadovoljni ste odnosom.

ZDRAVLJE: Za vaše fizičko zdravlje je jako bitno vaše emotivno zdravlje. S obzirom da ste opušteni, sa voljenom osobom i imate obavezu samo da ugodite sebi i njoj osećate se odlično.

Planeta Mars, horoskop
Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Rezimirate šta ste uradili tokom prethodne nedelje. Svesni ste da niste bili uspešni u svim poduhvatima, ali ste zadovoljni što ste se posvetili obavezama u potpunosti.

LJUBAV: Prija vam odmor od partnerke. Veza je počela da vas icrpljuje i sada ste u fazi kada vam je lepše bez partnerke nego sa njom. Svesni ste šta takva osećanja znače za vezu.

ZDRAVLJE: Osećate nedostatak fizičke energije. Rešeni ste da nešto uradite po tom pitanju. Organizujete sa prijateljima odlazak na rekreaciju ne biste li konačno povratili kondiciju.

LAV

POSAO: Prisećate se detaljno svih poslova koje ste prošle nedelje uradili. Osećate se uspešno, samouvereno i uspešno. Pravite nove, još grandioznije poslovne planove za iduću nedelju.

LJUBAV: Želite da zablistate i da se novoj poznanici pokažete u najboljem sjaju. Finansijski ne stojite najbolje, ali naravno da ćete se potruditi da druga strana dobije drugačiji utisak.

ZDRAVLJE: U suštini niste loše. Raspoloženje vam malo varira. U jednom momentu ste puni sebe, sigurni da ćete osvojiti simpatiju, a onda sledi faza kada nepoverenja u sopstveni šarm.

DEVICA

POSAO: Izbacili ste proteklu nedelju iz misli. Jedva ste čekali da se radna nedelja završi. Što bi sada razmišljali o tome šta je bilo. Potreban vam je odmor i na to se fokusirate.

LJUBAV: Sastanak sa partnerkom ne prolazi najbolje Druga strana je emotivna i ne prihvata najbolje vašu odluku o raskidu. Strpljivo objašnjavate da vas ne zanima pauza nego kraj.

ZDRAVLJE: Osećate se umorno, ali ne brinete mnogo zbog toga. Verujete da je razlog tome puno poslovnih obaveza, trka sa vremenom, borba sa problemima. Danas se odmarate.

Horoskop
Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Poslovne obaveze ste ostavili iza sebe. Ovo je početak vikenda i ne želite ni da razmišljate o poslu. Posvećujete se kućnim obavezama i sa zadovoljstvom ulepšavate kuću.

LJUBAV: Dogovorili ste se da se nađete sa partnerom. Spremate se za sastanak satima. Želite da blistate i da izgledate savršeno. Jako vam je bitno da se partner oduševi vašim izgledom.

ZDRAVLJE: Vikend je pa ste se malo opustili. Razmišljate kako neki kolač ili torta ipak ne mogu drastično da utiču na vašu liniju i odluku da promenite način ishrane pa ga spremate.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate o protekloj radnoj nedelji. Imali ste previše obaveza, trudili se oko njih, ali nisu sve donele željene rezultate. Dali ste sve od sebe i zbog toga ste zadovoljni.

LJUBAV: Potrebna vam je bliskost sa partnerkom. Provodite deo dana zajedno. Situacija se menja na bolje. Ponovo uživate u opuštenom vremenu provedenom zajedno.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Opušteni ste. Čak nemate ni uobičajene probleme sa kičmom, jer dan ne provodite sedeći pred kompjuterom. Rekreacija vas umara, ali ste zadovoljni.

STRELAC

POSAO: Rezimirate proteklu nedelju. Neke poslove ste fenomenalno odradili. Jedino čime niste zadovoljnije je loša komunikacija sa kolegama. Planirate da to promenite.

LJUBAV: Sastanak sa partnerkom prolazi uobičajeno. Možda što ste dugo zajedno, možda što se ništa novo ne dešava, ali imate utisak da u vezi nema više uzbuđenja i da je postala navika.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Prija vam fizička aktivnost i sa prijateljima odlazite na rekreaciju. Posle rekracije sledi period druženja sa prijateljima što vas dodatno opušta.

Horoskop
Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Brinu vas finansije. Ma koliko sebe ulagali u posao u finansijskom smislu niste adekvatno nagrađeni. Troškovi života rastu svakodnevno, a plata ostaje ista.

LJUBAV: Niste zadovoljni ponašanjem partnerke. Njena ljubomora i potreba da vas kontroliše vam jako smetaju. Otvoreno joj govorite da neke stvari ne želite da trpite.

ZDRAVLJE: Osećate se solidno. Jedini problemi su vezani za nerve. Prilično ste osetljivi i umete burno da reagujete. Za vas je najbolje da izbegavate stresne situacije.

VODOLIJA

POSAO: Razmišljate kako je prošla prethodna nedelja. Imate utisak da niste bili najbolje organizovani i da je to jedan od razloga neuspeha. Pravite detaljan plan rada za iduću nedelju.

LJUBAV: Odličan dan za novo poznanstvo. Preko prijatelja upoznajete osobu koja ostavlja odličan utisak na vas. Što više slušate šta priča shvatate da imate sličan način razmišljanja.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Deo dana provodite u opuštenom druženju sa prijateljima, a drugi deo dana odmarajući se kod kuće. Prija vam kada pratite sopstvene potrebe i tempo.

RIBE

POSAO: Rezimirate dešavanja tokom protekle radne nedelje. Relativno ste zadovoljni razultatima, ali imate utisak da možete da postignete još veći uspeh.

LJUBAV: Imate simpatiju do koje ne znate kako da dođete. Stidljivi ste, a osoba je daleko. Niste sigurni da li je slobodna ili ne i kako bi reagovala ako bi joj se iznenada javili.

ZDRAVLJE: Pripazite malo na želudac. Osetljiv je što znači da treba da povedete računa o hrani. Gledajte da se zdravo hranite, a ne da dajete prednost gotovoj ili brzoj hrani.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi