HOROSKOP ZA 19. SEPTEMBAR Ribama na pomolu nova ljubav, Blizanci u ogromnim poslovnim problemina!

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas...

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Odličan je dan za regulisanje finansijskih obaveza. U slučaju bilo kakvih dugovanja vreme je da ih platite. U slučaju da vi potražujete novac podsetite dužnike na obaveze.

LJUBAV: Opušteni ste, zaljubljeni i provodite dan sa partnerkom i prijateljima u prirodi u opuštenoj atmosferi. Ovo je proveren način na koji punite svoje baterije.

ZDRAVLJE: Odličan je dan za odlazak u prirodu i rekreaciju. Na taj način pomažete sebi u fizičkom i psihološkom smislu. Osećate se snažno, jako, nepobedivo.

BIK

POSAO: Izvojevali ste pobedu i radite po svome. Nadređeni se povukao, ali nije zaboravio da ste mu se usprotivili. Vi normalno odrađujete svoje obaveze kao da se ništa nije desilo.

LJUBAV: Došao je i dan susreta. Sređeni, namirisani, sa buketom cveća u rukama i osmehom na licu izlazite na prvi sastanak. Evidentno je da ste se potrudili što drugoj strani imponuje.

ZDRAVLJE: Odličan je dan za poboljšanje raspoloženja što automatski utiče i na bolje zdravlje. Prija vam odlazak u prirodu, viđanje sa partnerkom i sa najbližim prijateljima.

BLIZANCI

POSAO: Beznađe je reč koja opisuje vašu poslovnu situaciju. Problemi kao da izviru sa svih strana, dok vi nemate snage i volje da se suočite sa njima i počnete da ih rešavate.

LJUBAV: Došao je dan koji ste tokom prošle nedelje čekali. Imate iznenađenje za partnerku. Odvodite je na izlet u prelepu prirodu. Maksimalno uživate u opuštenoj atmosferi.

ZDRAVLJE: Prilično ste se opustili kada je rekreacija u pitanju. Današnji dan je odličan za odlazak u prirodu, razmrdavanje. Svesni ste da je neophodno da se fizički aktivirate.

Horoskop
 Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Nošeni duhom optimizma rešavate sve poslovne probleme. Uporni ste, samouvereni i imate utisak da sve možete. Kolege se dive vašem pozitivnom stavu i poslovnim uspesima.

LJUBAV: Sažaljevate sami sebe jer ste sami. Emotivno ste se toliko ulenjili da ne smete da provirite van svoje kuće i proverite da li postoji neka zanimljiva osoba.

ZDRAVLJE: Konačno ste odluči da uradite nešto pozitivno za svoje zdravlje. Bavite se rekreacijom i konačno shvatate koliko ste zapostavili fizički aspekat zdravlja.

LAV

POSAO: Konačno ste dočekali dan odmora. Potrebno vam je da se distancirate o poslovnih problema. Osećate da ste se previše udubili u poslovne probleme i da vas oni smaraju.

LJUBAV: Spremni ste za sastanak, osvajanje i dobar provod. Osećate se podmlađeno, poletno, samouvereno. Provodite dan na najbolji mogući način i to vas ispunjava.

ZDRAVLJE: Potencijalni problem je vezan za piće. Čuvajte se hladnih napitaka. Grlo je osetljivo, a vi opušteni, u lepom društvu, pa bi mogli da ne primetite odmah bol u grlu.

DEVICA

POSAO: Konačno je stigao dan odmora. Međutim, jako vam je teško da se distancirate od posla. Razmišljate o protekloj nedelji i silnim obavezama koje ste uspešno savladali.

LJUBAV: Sama pomisao na novu vezu vas umara i odbija. Osećate da niti imate interesovanja niti energije da se posvetite nekoj novoj, potencijalnoj partnerki.

ZDRAVLJE: Konačno se osećate odmorno i dobro. Za vas je jako bitno da se dovoljno odmarate, pravite pauze u radu, ne forsirate previše i dobro naspavete.

Horoskop
Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Stigao je dan za odmor. Razmišljate šta ste sve uradili tokom protekle nedelje. Saldo je zavidan, tako da ste zadovoljni postignutim rezultatima. Odmor vam je neophodan.

LJUBAV: Partner insistira da što više vremena provedete zajedno. To vam odgovara pa rado pristajete na njegov predlog. Emotivno ste zadovoljni. Ne možete da živite bez ljubavi.

ZDRAVLJE: Kupili ste sve šta vam treba za rekreaciju i konačno krećete sa realizacijom plana vezanim za fizičku aktivnost. Lepo obućeni i namirisani krećete u šetnju.

ŠKORPIJA

POSAO: Stigao je dana kada konačno odmarate glavu od posla. Nije vam lako da se sa napetog režima prebacite na opušten. Popodne ćete se osećati mnogo bolje, opuštenije.

LJUBAV: Svesni ste da je partnerka zainteresovana za susret i da čeka vaš poziv. Nemate snagu ni želju da joj se posvetite. Ovaj dan posvećujete isključivo samom sebi.

ZDRAVLJE: Razmišljate o rekreaciji. Dan je lep i donosite odluku da izađete napolje. Rekreacija sa prijateljima, opuštena atmosfera i drugi ambijent pozitivno deluju na vas.

STRELAC

POSAO: Iako je dan za odmor pravite nacrt poslovnih planova za iduću nedelju. Puni ste energije, motivisani za rad i da se vi pitate neke poslove bi odradili tokom ovog dana.

LJUBAV: Partnerka insistira na sastanku, a vi nemate srca da je odbijate. Sastanak ne protiče onako kao bi ona želela, ali vi se vadite na priču da ste jako umorni zbog bavljenja sportom.

ZDRAVLJE: Mišići vas i dalje bole, ali vas podsećaju da ste načinili prvi korak ka poboljšanju svog zdravlja. Ponosni ste sami na sebe zbog odluke koje ste doneli.

Planeta Mars, horoskop
Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Iako je dan za odmor, pravite presek toga šta ste sve uradili tokom protekle nedelje. Zadovoljni ste količinom obaveza koje ste odradili i time što ste rešili tekuće probleme.

LJUBAV: Prija vam opuštanje sa partnerkom. Raspoloženi ste za intimno druženje i ne želite sem druge polovine da vidite ikog drugom. Partnerka prihvata vaš predlog da budete sami.

ZDRAVLJE: Odlazite na rekreaciju sa prijateljima. Kondicija vam je gora nego što ste mislili. Posle treninga vas sve boli, ali uprkos tome zadovoljni ste jer ste se konačno pokrenuli.

VODOLIJA

POSAO: Konačno je došao dan odmora. Pravite rekapitulaciju šta ste sve uradili tokom protekle nedelje. Shvatate u kojoj meri ste bili posvećeni i da ste postigli više od planiranog.

LJUBAV: Uživate u pažnji i ljubavi partnerke. U potpunosti vam je posvećena i to vam prija. Razmišljate o početku zajedničkog života, ali to još uvek ne spominjete partnerki.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Odlazite sa prijateljima na rekreaciju i posle treninga shvatate da niste više mladi. Umorni ste, ali zadovoljni što ste se pokrenuli.

RIBE

POSAO: Ostavljate sve poslovne brige i planove iza sebe. Komunikacija sa saradnicima protekle nedelje vam je oduzela energiju. Potrebno vam je da se dobro odmorite i naspavate.

LJUBAV: Pravite planove za ljubavni sastanak. Raspoloženi ste za romantiku i nežnost. Nadate se da i druga strana ima slične potrebe i očekivanja. Uzbuđeni ste zbog susreta.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi. To nije iznenađenje s obzirom na to koliko vremena provodite informišući se o zdravlju i da redovno primenjujete savete stručnjaka.

Sve vrste astro usluga možete pogledati na www.astrousluge.com.

Povezane vesti

 • Korisnik: SKORPION - AUSTRIJA
  19/09/2020 - 07:00
  Koja partnerka je tako zainteresovana za susret i da čeka vaš poziv? Jos sam uvjek sam a neznam ni broj mobilnog. Onda navrati da se upoznamo vec jednog.Lp.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi