Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Teško dolazite do rešenja za poslovne probleme. Potrebna vam je nečija pomoć i podrška da se sa svim izborite kako biste mogli da napredujete na poslu kasnije.

LJUBAV: Dan nije povoljan za početak nove veze. Ako ste u braku, odnos sa partnerom se pogoršava. Moguće je da imate utisak da voljena osoba u vas nema dovoljno poverenja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Očekuje vas period u kojem možete da imate manje tegobe kada je u pitanju disajni trakt pa se oko svega posavetujte sa lekarom.

BIK

POSAO: Moguće je da vam neće biti ni malo lako da sa kolegama ostvarite poboljšanje odnosa. Pred vama je nepovoljan period u kojem možete da osetite poslovni pritisak na sve strane.

LJUBAV: Trenutni partner pokazuje da nije spreman za ozbiljnu vezu i vi se polako povlačite iz vašeg odnosa. Osećate da je došlo vreme da stavite tačku na odnos koji vam ne odgovara.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji bi mogli da vam budu slaba tačka i da budu veoma promenljivi. Očekuje vas period koji vam donosi manje zdravstvene probleme.

BLIZANCI

POSAO: U ovom periodu ćete biti distancirani od poslovnih obaveza. Osećate da vam je potrebno vreme za odmor kako biste uspeli da dođete sebi.

LJUBAV: Od voljene osobe očekujete mnogo toga. Ona sada ne može da odgovori svim vašim zahtevima. Potrebno je neko vreme kako biste uspeli da otkrijete kuda vodi vaša veza.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje oči i vid. Moguće je da ćete na ovom polju imati manje probleme u narednom periodu. Na vreme se oko svega posavetujte sa vašim lekarom.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: U dilemi ste i nije vam lako da donesete odluku. Dajte sebi još malo vremena da okolnosti bolje razmotrite. Moguće je da će vam značiti i savet nekog starijeg kolege.

LJUBAV: Imaćete šansu za početak veze sa osobom koja u vama budi jake emocije. Prepustićete se svojim osećanjima. I uspeti da ostvarite zanimljive promene na polju emocija.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. Očekuje vas period koji vam donosi smetnje na polju zdravlja. Važno je da se potrudite da sve na vreme prekontrolišete.

LAV

POSAO: U potrazi ste za poslom na kojem ćete moći da ostvarite svoj pun potencijal. Možete da očekujete da će vam se u budućem periodu otvoriti razne prilike za napredovanje.

LJUBAV: Osoba do koje vam je stalo će pokazati da ima osećanja ka vama. Očekuje vas šansa da uđete u novu emotivnu vezu. Možete da se nadate pozitivnim preokretima.

ZDRAVLJE: Stanje je sve bolje kada je u pitanju vaše zdravlje pa možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Stabilni ste, puni energije, dobro se osećate. Očekuje vas povoljan period.

DEVICA

POSAO: Novi poslovni preokreti vam uskoro dolaze. Pred vama je povoljan period za promene na ovom polju. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite ono što želite.

LJUBAV: Osećate da ste spremni da stavite tačku na odnos koji više ništa ne može da vam pruži, a samo vam crpi energiju. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje nestabilnosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi na polju zdravlja kod vas u narednom periodu. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole i da vodite više računa o svom zdravlju.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Ako ste u potrazi za poslom, moguće je da ćete ga naći baš danas. Očekuje vas povoljan dan generalno. Spremni ste da pokrenete promene na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da nećete ostvariti vezu iako ste se tome nadali. Na polju ljubavi vam sledi neko razočarenje. Potrudite se da pokažete inicijativu kako biste našli pravu osobu za sebe.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa u narednom periodu radi redovne kontrole. Možete da budete skloni manjim problemima kada je u pitanju zdravlje desni, zuba i usne duplje.

ŠKORPIJA

POSAO: Današnji dan vam može biti komplikovan za poslovno polje. Okolnosti ne idu onako kako ste očekivali. Pred vama je period koji vam donosi manje promene i oscilacije.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam se ukazati prilika za početak veze sa jednom neobičnom osobom. Pred vama je period u kojem možete zaista da uživate.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da vam bude povišen u narednoj fazi. Pred vama je period u kojem ćete morati više da pazite na način ishrane.

STRELAC

POSAO: Opterećeni ste novim poslovnim dešavanjima. U vama postoji strah od promena, sa kojim se borite. Važno je da imate dovoljno samopouzdanja i da maksimalno verujete u sebe.

LJUBAV: Ne slažete se sa voljenom osobom oko nekih ključnih pitanja i često se pitate da li je došlo vreme za kraj veze. Potrudite se da donesete odluku zbog koje se kasnije nećete kajati.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim tegobama sa leđima pa vodite računa o tome.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Sreća vas danas neće pratiti, pa nemojte da pravite probleme na poslu. Izbegavajte nepromišljene reakcije. Važno je da budete smireni i hladne glave na ovom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete komplikovanu ljubavnu atmosferu. U vašu vezu se sada meša neko treći i to može da vam predstavlja problem. Izbegavajte ljubomorne ispade.

ZDRAVLJE: Generalno bez problema na polju zdravlja. Osećate se dobro u svojoj koži i možete da očekujete da će vam stanje biti sasvim stabilno. Povoljan je dan za zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Polako se oporavljate od gubitaka iz prethodnog perioda i sklapate kockice kako bi ostvarili poslovni uspeh. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani.

LJUBAV: Emocije su vam trenutno slaba tačka. Moguće je da vam nije lako da se oporavite od raskida. Pred vama je period u kojem ćete bit na neki način povučeni u sebe.

ZDRAVLJE: Moguća su upalna stanja kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti slabijeg zdravlja. Oko svega se na vreme posavetujte sa vašim lekarom.

RIBE

POSAO: U predstojećem periodu vas očekuje šansa da u značajnoj meri poboljšate svoj poslovni položaj. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojim mogućnostima na ovom planu.

LJUBAV: Zbog vaše nervoze i nesigurnosti, odnos sa partnerom na neki način može da ispašta. Poradite na samopouzdanju kako biste na polju ljubavi uspeli da ostvarite sreću.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su mogući kod vas u nardnom periodu. Možete da budete skloni manjim tegobaa vezanim za urogenitalni trakt. Povedite računa o sebi.