NUMEROLOGIJA OTKRIVA ŠTA VAS ČEKA U NAREDNOM MESECU U maju ćete se boriti sa različitim teškoćama, dok ćete na ljubavnom planu doneti VELIKU ODLUKU!

Pronađite rešenje za probleme.

Numerologija, astrologa, horoskop
Numerologija, Foto: Shutterstock

Rešenje za sve u maju jeste da napravite svoj program ishrane i vežbanja, koje vam mogu pomoći da se osećate bolje, jer je ovo težak mesec, pun dodatnih opterećenja

Ako nismo do sada naučili, maj je krajnje vreme da postanemo odgovorni i da poštujemo obaveze. Želimo bolju i sigurniju budućnost - razmišljajmo sada. Ovo je period kada ćete zanemariti emocije i više se baviti poslovima od interesa. Ovo je mesec kada red, rad i disciplina treba da budu prepoznatljivi.

Sve ono što je bilo "na čekanju", u maju treba privesti kraju. Rezervisanost, hladnoća i sumnjičavost pratiće vas u stopu, a proradiće i osećaj odgovornosti - prenosi MojAstrolog.rs.

Dosta pesimizma u vama, iako je maj mesec odličan period za rešavanje stambenih pitanja vezanih za prodaju ili izdavanje nekretnina. Moguća su razdvajanja i preseljenja, a ako imate nerešene sudske sporove, nedelja pred vama donosi razrešenja. Nigde ne žurite, vreme je na vasoj strani.

Budite istrajni i dosledni. Čuvajte zdravlje, jer u ovom periodu moze biti narušeno. Posetite lekara, jer u maju možete imati problema sa štitnom žlezdom i kožom. Moguca je i pojačana nervoza ubog unutrašnjih strahova. Čuvajte se mogućih povreda, prehlada, posekotina i problema sa zubima. Moguć je i pad imuniteta, kao i osećaj iscrpljenosti.

Rešenje za sve u maju jeste da napravite svoj program ishrane i vežbanja, koje vam mogu pomoći da se osećate bolje, jer je ovo težak mesec, pun dodatnih opterećenja, zbog uticaja Saturna. Samo velikom istrajnošću i dobrom organizacijom možete doći do pozitivnih rezultata.

Mogući problemi u karmičkim, emotivnim vezama karakteristični su za ovaj mesec, pa može doći do raskida ili udaljavanja od partnera. Bićete prinuđeni da se borite sa različitim teškoćama.

Brojevi
Brojevi, Foto: Profimedia.rs

Pronađite snagu da se izborite sa svim preprekama, suočite se sa starim greškama i postaćete mnogo sigurniji i stabilniji. Naučite da više cenite svoju duhovnu snagu.

Maj donosi i dosta razmišljanja o tradiciji i svom poreklu. Pokazaćete odanost, hrabrost i ozbiljnost, a sve što budete radili mora biti jasno i tačno. Finansije u ovom periodu neće biti jača strana, pa se nemojte rasipati, jer ćete ih uz malo štednje držati pod kontrolom.

Budite mudri, vredni, radni i odgovorni. Povremeni pesimizam zamenite lepšim pogledom na svet, a privremenu usporenost pozitivnijim razmišljanjem i planiranjem onoga što je izvodljivo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi