ČETVORKE VERNE DO GROBA, SEDMICE BOLJE DA ZAOBIĐETE Saznajte kakva vas sudbina čeka u braku i koji je numerološki broj vaše bračne zajednice!

Petice su spremne na promene, dvojkama je porodica svetinja, sedmicama se uvek nešto dešava u poslednjem trenutku, dok su trojke u braku iz ličnih interesa.

muž, žena, brak, veza
Foto: Shutterstock, ilustracija

Brojevi mogu dosta toga da nam kažu o prirodi čoveka i odnosa među ljudima, tvrdi numerologija. Ukoliko planirate ili želite da saznate kakav vam je brak, saznajte koji je numerološki broj vaše zajednice na osnovu datuma venčanja.

 

Naime, saberite cifre iz dana, meseca i godine vašeg datuma i ponovo sabirajte cifre dok ne dobijete jednocifren broj. Na primer, venčani 20. 1. 1992. imaju numerološki broj šest. (20+1+1992=2013; 2+0+1+3=6)

SAZNAJTE ŠTA VAS SVE ČEKA U ŽIVOTU Trojke će imati naporan i mučan život, a ovaj broj uživa u slavi i luksuzu!

1 Sjedinjeni u jedno, ovim brojem vlada Sunce.

Period zabavljanja je bio nezaboravan, a i sam susret je bio veoma romantičan. Izbor ovog datuma pokazuje da ste vi veoma zaljubljen i nežan par. Težite potpunom sjedinjavanju sa bračnim partnerom. U vama postoji snažna želja da brak uspe, pa ste verovatno veoma temeljno proverili jedno drugo pre nego što ste se verili.

NUMEROLOGIJA OTKRIVA VAŠE SLABE TAČKE Koja je vaša najveća greška koju pravite u ljubavi i šta treba da uradite!

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod
 Foto: Profimedia

2 Porodica je svetinja.

Ako se odlučite za ovaj dan, ili želite venčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju. Majčin savet će biti ili u potpunosti prihvaćen ili sasvim odbačen. Emocionalna zrelost je važan faktor uspeha ovog braka. Nemojte se iznenaditi ako svi budu pustili suzu na venčanju. Razlog za sklapanje ovog braka, kojim vlada Mesec, jeste najverovatnije želja za toplinom doma ili da se nađe srodna duša koja voli decu.

JEDNOM MRKNE, DRUGOM SVANE Promena prezimena posle razvoda utiče na vašu sudbinu! Evo šta kažu numerolozi!

3 Interes, pa sve ostalo.

Ako želite da sklopite brak iz interesa, onda vam venčani dan broja 3 savršeno odgovara. Možda ćete biti zabrinuti zbog mišljenja okoline, ali i opsednuti idejom da vaše venčanje mora biti najveće i najlepše. Ako očekujete mnogo od braka, broj 3 vam garantuje razočarenje. U ovoj vezi pod vladavinom Jupitera verovatno će se roditi mnogo dece, a porodični skupovi će biti važan deo vašeg života.

BLAGO DAMAMA KOJE "UPECAJU" OSMICU Broj njegovog imena otkriva kakav je u krevetu!

Ljubav, novac
Foto: Shutterstock

4 Vernost do groba.

Par spojen u bračnu zajednicu ovog broja sve svoje snove može realizovati udvoje. Zajedno, kako u životu tako i na poslu. Možda vas je sama sudbina spojila sa vašim partnerom. Pustiti korene, nastaviti porodično ime, izgraditi budućnost - vezuju se za opstanak ove bračne zajednice kojom vlada Saturn.

 

5 Za promene.

Ako ste izabrali ovaj broj za dan svog venčanja, naglasak ste stavili na kvalitet komunikacije koju imate sa partnerom. Ova veza se mora boriti protiv dosade. Veza će obilovati putovanjima ili čestim promenama mesta boravka. Što su mlađi, pomažu jedno drugom i ostaju zainteresovani dugo za svet oko sebe. Ovim brojem vlada Merkur.

IZBEGNITE POGREŠNE PARTNERE Saznajte da li je ON onaj PRAVI za vas uz pomoć numerologije!

6 Ako ste odabrali ovaj broj za venčanje, dobili ste blagoslov Venere za svoju bračnu zajednicu.

Ljubav, nežnost, mir i sreća su obeležja ovog braka, što ne znači da ova zajednica ima anđela čuvara, već i da sami partneri moraju voditi računa o svojoj vezi i čuvati je od raznih iskušenja. Budite idealisti, neka vam ljubav bude prirodna jer to je snaga ovog braka.

TOLIKO GA SE PLAŠIMO DA JE DOBIO I STRUČNI NAZIV Karmičko značenje vezano za BROJ 13 i sva verovanja vezana za njega!

Svadba, venčanje, dekoracija,
Foto: Shutterstock, ilustracija

7 U minut do 12.

Ako ste izabrali ovaj broj za svoje venčanje, budite spremni za izmene planova u poslednjem trenutku. Iako broj 7 ukazuje na svakodnevna iznenađenja, može ukazivati i na spas u poslednjem trenutku. Uran, vladalac ovog broja, može označavati i greške i nemudre odluke. Ovo može biti broj za koji se odlučuju osobe koje nemaju isto poreklo. Obe strane zajednice će zahtevati izvestan stepen slobode.

BREME KOJE SE UVEK NOSI Saznajte kakva vas sudbina čega na osnovu vašeg IMENA!

8 Sloga i požrtvovanje.

Ako ste se odlučili za ovaj broj, pokazujete da želite biti složni sa svojim partnerom. Seksualni odnos smatrate veoma važnim faktorom sreće. Ovi partneri se razumeju u stavovima. Pri prvom susretu oboma je bilo jasno da su stvoreni jedno za drugo. Jako složan par. Ovo može biti brak ljudi spremnih da se žrtvuju za karijeru svog partnera.

OSOBE ROĐENE 1964. I 1982. STIŽE KARMIČKA KAZNA Kineska numerologija do detalja OTKRIVA šta vas sve čeka u 2019!

9 Sudbinska veza.

Ako ste za svoj dan venčanja odabrali ovaj broj, možda želite da vaš brak ostane tajna. Pod uticajem Neptuna moguće je da se jedna strana odluči za beg od kuće radi sklapanja braka. Među partnerima postoji čvrsta duhovna veza, bili oni toga svesni ili ne. Brak je sudbinski. Moguće da se radi o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode. Ako su potrebne žrtve, one će biti učinjene iz ljubavi.

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi