NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA OKTOBAR 2019. Dvojke očekuje veliki uspeh na poslu koji rezultira dobrom zaradom, a ovaj broj pronalazi ljubav svog života!

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Numerologija, astrologa, horoskop
Foto: Shutterstock, ilustracija

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

JEDINICA

Imate potrebu za novim poslovima maštate da počnete nešto iz početka ali moraćete prvo da završite započete poslove. Podstaknuta je želja za putovanjima. Ipak, ovog meseca bi bilo dobro da sebe podvrgnete disciplini, što se predstavnicima vašeg broja nikako ne dopada. Posle mnogobrojnog maštanja, priča i pravljenja planova, moraćete da pristanete na nešto što vam možda ne odgovara. Nemojte kriviti članove svoje porodice za obaveze koje morate da ispunite i dogovore koje morate da ispoštujete. Oni s pravom očekuju od vas da nešto učinite za njih. Društveni život može biti bogatiji, naročito ako budete negde putovali, predstoje nova poznanstva. Za ljubav ovo nije baš sjajan mesec jer ste nepostojani. Moguća je unosna trgovina nekretninama.

KOMBINACIJE KOJE DONOSE PARE U IGRAMA NA SREĆU! Horoskop otkriva, pogledajte koji su vaši srećni brojevi koji provereno dobijaju!

Moda, žena, izgled, telo, trend, devojka, lepota
Foto: Shutterstock, ilustracija

DVOJKA

Vaš broj koji simbolizuje novac, emocije, poznanstva, susrete, ljubav i nestalnost ovog će meseca postati odgovorniji. Trebalo bi da se više družite sa ženama, ma kog pola da ste i da vi budete inicijator ili organzator susreta ili nekih akcija, posebno ako ste žena. Rad u velikim firmama donosi dobit u svakom pogledu. Pitanje novca i finansija može biti u prvom drugom planu, a duhovni život i filozofska pitanja u drugom. Ako ste umetnik, ovo je jedan od vrlo plodnih perioda. Bićete sposobni da unovčite svoja znanja i talente. Što se ljubavi tiče, moguća je lepa, romantična veza sa nekim ko vam je po mnogo čemu sličan.

BROJEVI OTKRIVAJU VAŠU SRODNU DUŠU Izračunajte vaš lični broj i vidite da li ste stvoreni jedno za drugo!

TROJKA

Nestalni ste a ovog meseca možete biti preveliki idealista. Na vas je lako uticati, posebno bi to mogla da učini neka druga Trojka ili neka Jedinica. Pokazujete inicijativu da se sredi situacija u vašoj porodici, ali malo ko na vas obraća pažnju. Nemojte uznemirenost lečiti alkoholom, ili poveravanjem bilo kome. Pazite, ljudi mogu pričati o vama da ste neozbiljni i neodgovorni i to će vas naterati da se često dokazujete pogrešnim načinima, možda upuštanjem u rasprave. Za ljubav ovo može biti stresan mesec jer ako ste u dugoj vezi ili braku, partner očekuje postojanost a ako ste od nedavno u vezi možete ostaviti utisak osobe kojoj je više stalo do slobode nego do ljubavi.

DANAS SE OTKRIVA MISTERIJA BROJA 999 Ako ovo ne uradite danas, nećete moći narednih 9 godina!

Posao, rad, biznis, žena, devojke, odelo, moda
Foto: Shutterstock, ilustracija

ČETVORKA

Ovog meseca podstiču se vaše ambicije što može delovati vrlo izazovno i opominjuće. Nemojte ulaziti u aranžmane za koje niste sigurni da su legalni. Može vam se ukazati prilika da započnete posao koji bi mogao da vam donese veliki novac, moguće od prodaje nekretnina i vi ćete se vrlo rado upustiti u to. Bilo kakav sudski spor koji uključuje pitanje nekretnina kod vas može izazvati ljutnju i potrebu da isterate pravdu. Bilans može biti povoljan po vaše finansije ali ne i po vaše zdravlje. Rasprave sa ukućanima i rođacima se ne preporučuju kao ni uzimanje kredita za stambeni prostor. Što se tiće ljubavi bez obzira da li ste u braku ili ne, predstoji susret koji vas može u potpunosti izbaciti iz emocionalne ravnoteže.

 

PETICA

Ovo bi mogao biti veoma stresan mesec za one koji nisu spremni da privedu kraju ono što su započeli ko zna kada i stalno iz nekih razloga odlagali. Trebalo bi da što pre finalizujete sve što ste započeli u prethodnih osam meseci. Može vam se učiniti da ste pod izvesnim pritiskom koji ne možete da izdržite i koji je za vas prevelik teret. Ne opterećujete se onim što je prošlo, živite u sadašnjosti. Jedna Petica ili Osmica će pokušati da vas provociraju ili da vas nateraju da uradite ono što oni misle da je za vaše dobro a vi ćete to shvatiti kao atak na vaš lični integritet. Osećate pritisak sa svih strana, naročito od strane članova porodice ili šefova ako radite u velikoj privatnoj firmi. Sa ljubavnim partnerom se ne razumete baš najbolje jer vas verovatno privlači osoba koja je potpuno drugačija od vas. Moguće je da ste spremni za novu romansu sa nekim ko živi negde u inostranstvu.

KAKO SEJEŠ, TAKO ŽANJEŠ! Izražajni broj otkriva ljubavnu sudbinu: Jedinice zavisne od dominacije!

ŠESTICA

Energije ne deluju povoljno na vaš broj, zbog čega postajete nestrpljivi i prilično ratoborni što nije primereno predstavncima vašeg broja. Neko će uspeti da vas izazove na dvoboj i da vam da na znanje da treba da se suočite ili sukobite oko ključnih pitanja. Vi biste najradijte izbegli sve što ima veze sa pojaviljivanjem na sudu, u velikim javnim ustanovima, institucijama i priželjkujete da se dogodi neko čudo koje se naravno neće dogoditi. Umesto toga, zavrnite rukave i što pre pristupite poslu. Izbegnite konflikte sa uniformisanim licima jer možete imati neprijatnosti. Stariji članovi porodice postavljaju uslove koje verovatno nećete moći da ispunite. Pazite da ne postanete žrtva intriga i da vas neko na brzinu ne nagovori na nešto što vama nikako ne odgovara.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST 2019. Izračunajte broj svoje SUDBINE i saznajte šta vas sve očekuje!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Foto: Shutterstock, ilustracija

SEDMICA

Za buntovnu, duhovno orijentisanu Sedmicu ovaj mesec znači restrikciju. Rešićete to na jednostavan način. Počećete da se intenzivnije bavite svojim emocijama što može izgledati kao pravo rešenje. Takođe će vam biti veoma važno da sredite praktična pitanja u vezi sa novcem i poželećete da budete drugačiji nego do sada. Imaćete potrebu za kvalitetnim porodičnim ali još više i emotivnim životom. Najveća opasnost leži u vašoj popustljivosti jer ako ne budete principijelni to vam se može osvetiti. Docnijte ćete se možete kajati zbog svoje popustljivosti. Pokušajte da smanjite obveze, da dovedete svoj život u red. Šestica vam može stvoriti osećaj krivice ili može očekivati od vas previše discipline a Dvojka može odbiti vaše udvaranje. Bilo bi dobro da se posvetite nekom svom hobiju, druženju sa prijateljima i onima koji imaju pozitivan uticaj na vas, a ma kog pola da ste, prijaće vam društvo žena.

TOLIKO GA SE PLAŠIMO DA JE DOBIO I STRUČNI NAZIV Karmičko značenje vezano za BROJ 13 i sva verovanja vezana za njega!

OSMICA

Tokom ovog meseca bilo bi dobro da budete što je moguće mudriji da ne biste imali bilo koju vrstu neprilika. Neko će pokušati da vas nečim zaplaši ili da vam pokaže da vam je dostojna konkurencija. Problem će biti u načinu na koji će vam se suprotstaviti, naizgled naivno i lukavo. Mudrost vam neće biti od velike pomoći a ni otvoreno sukobljavanje. Najbolje bi bilo da ignorišete sve one koji vas nerviraju i sa kojima ne možete a nađete zajednički jezik. Pokušajte da nađete neki nov posao ako na trenutnom radnom mestu nemate nikakvu perspektivu. Bićete u situaciji da radite nešto zbog čega ćete viđati sasvim nova lica, moguće da ćete često putovati. U ljubavi ćete biti prilično zahtevni i skloini paralelnim vezama. Ako vaš partner često putuje, pokušajte da ne pokazujete otvoreno ljubomoru. Čuvajte se uniforimisanih lica i osoba koje nose bilo koju vrstu oružja.

BREME KOJE SE UVEK NOSI Saznajte kakva vas sudbina čega na osnovu vašeg IMENA!

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi
Foto: Shutterstock

DEVETKA

Porodični problemi ili ako imate privatan biznis, poslovni, biće u centru vaše pažnje. Moraćete da se priviknete na nešto što vam nikakone odgovara. Moguće da će biti u pitanju disciplina. Previše rigidan stav prema svima, uključujući tu vaše bližnje doneće vam probleme. Nekome je veoma stalo da vam nametne svoju volju i ako ste mladi, priželjkujete putovanja i zanimljive poslove a radite nešto što vas u potpunosti ne ispunjava, nemojte donositi odluku o premeni posla tokom ovog perioda. Dobićete priliku da se pomirite sa nekim a vi ćete možda to propustiti. Nikakve nenamirene račune iz prošlosti nemojte tokom ovog meseca namirivati jer ćete vi biti gubitnik. U sferi emocija ste previše nekooperativni da biste bili dovoljno ubedljivi. Stalni partner može misliti da ste previše materijalno orijentisani i da ste zahtevni. Ako imate probleme u komunikaciji sa roditeljima, jaz se može produbiti.

Saznajte šta poslednji broj godine rođenja otkriva o vama!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 23.07.2019. 15:00 Ne određuje nas samo period godine u kojem smo rođeni, godišnje doba ili horoskopski znak. Nešto zanimljivo o svakome može se saznati i po poslednjem broju u godini rođenja. Foto: Shutterstock, ilustracija Svaki broj ima odgovarajući element - metal, voda, drvo, vatra i zemlja.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi