NOVAC
Pixabay
NOVAC

Pixabay

Foto: Pixabay

Ovim znakovima suđeno je da imaju para.

BIK

Mnogi Bikovi u stvari vole borbu za egzistenciju, isto koliko su i vredni radnici. Uporedo sa urođenom tendencijom ka produktivnosti, Bikovi gotovo po pravilu nasleđuju novac, ili uživaju razne druge povlastice, poklone ili velike sume novca koje tokom života dobijaju kako od rodbine tako i od prijatelja.

Tačnije, izgleda da ljudi rođeni u znaku Bika dobijaju materijalnu ili finansijsku pomoć kad god im je potrebna. Bikovi, ili oni koji imaju mnogo drugih planeta u Biku, gotovo po pravilu uspevaju da u toku svog životnog i radnog veka nagomilaju velike sume novca ili imovine.

SANJATE LI DA VAS BOGATI ROĐAK IZABERE ZA NASLEDNIKA?

 

STRELAC

Strelac je, naročito ako se i njegov vladalac Jupiter nalazi u istom znaku, idealan srećković za pare i dobitke uopšte. Strelac daje najekspanzivnije novčane vibracije u Zodijaku, i mnogi multimilioneri i internacionalni bankari uglavnom imaju, ako ne Sunce, onda jednu od važnih planeta dobro aspektovanu u Strelcu.

Za one Strelce koji ne postanu suviše bogati, ogromna je šansa za veliki životni komfor-koja obično dolazi od neke produktivne profesije kojom se bave. U bilo kom slučaju, Strelci imaju jedan priličan nivo luksuza i sigurnosti u životu.

evro evri novac pare evri lete

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

Jarac je znak uspeha, ali takođe i znak biznisa. U tom slučaju je lako zaključiti zašto su osobe rođene u ovom znaku, bez obzira na to da li im je Sunce ili Mesec u Jarcu, obično veoma uspešne u materijalnim stvarima života.

Kod Jarčeva je ta ambicija uglavnom materijalne prirode, i to što zarađuju novac je potpuno u znaku Jarčeve prirode. Čvrstinom, sklonošću za sticanje, odgovornošću, Jarčevi mogu da se obogate ili steknu imetak tamo gde mnogi brilijantni i daroviti tipovi propadaju ili ne izdrže do kraja.

 

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

25.09.2020 16:00

Ma DA,ako vjerujes!