ASTROLOZI NAJAVLJUJU: Pandemija kovida će trajati dok Mars ne izađe iz Ovna, a onda sledi spektakl!

Bez obzira na to što se sada svi osvrćemo na situaciju s virusom, ono pravo što planetarni aspekti ukazuju - tek sledi

horoskop, zodijak, astrologija
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kako se dogodilo da, bukvalno, svi astrolozi previde pandemiju?

- To nije čudno, ako se zna kako se radi prognoza. Godišnja prognoza je prilično nezahvalan posao - kaže astrološkinja Suzana Ban. 

Da biste sagledali šta je to što dolazi, ispred sebe morate imati horoskope država, poznatih lidera, poznavati geopolitičku situaciju u svetu, imati ideju u kom smeru nešto može ići, pa tek onda izvesti zaključak - kaže Suzana Ban, čuveni astrolog koja je imala najtačniju prognozu ove godine.

- Kada vidimo teške aspekte koji se odnosu na planetu, pomislićemo da stižu veliki zemljotresi ili nešto slično vezano za prirodu. Kome bi palo na pamet da će se Zemlja zatresti, život na njoj praktično zaustaviti, a da će uzrok biti - virus? Zbog toga nikome nije palo na pamet da nas u težak ciklus, u koji civilizacijski ulazimo, uvodi maleni virus - objašnjava Suzana Ban.

DA LI VERUJETE DA ĆE SE PANDEMIJA TEK RAZBUKTATI?

Ukupan broj glasova: 336

  • Da!: 38% (126)
  • Ne!: 63% (210)

Virus donosi promene

Drugo pitanje koje se nameće je da li je virus "reč prirode" ili ljudskih ruku delo. Odgovor je uvek jedan: ono što je ljudskom rukom napravljeno - pečat univerzuma. Nebitno je da li je kovid 19 veštački napravljen ili se priroda naljutila. Rezultat je isti, nužda nas tera na promene. Nema astrologa koji ne upozorava na to da se planeta buni, međutim, svi pomislimo na elementarne nepogode, klimatske promene, vulkane, zemljotrese...

Daleko smo od izlaza...

- Što se tiče aktuelnih konstelacija, mislim da smo daleko od izlaza. Naime, ono što se na nebu odigravalo protekle zime, ove jeseni se, na neki način, ponavlja - kaže Ban.

Mars
Foto: Shutterstock

Mars je simbol virusa

Razlika je u tome što je Mars, planeta koju posmatram kao simbol virusa, zimus kada je buknula epidemija, bio u Jarcu, znaku gde je egzaltiran. Na tom mestu, pojačan Jupiterom, Saturnom i Plutonom, dobio je na snazi i pokazao nam šta sve može da izazove.

Istovremeno, Saturnov ulazak u Vodoliju, u martu, zaledio je svu simboliku znaka Vodolije - društveni život, humano društvo u celini. I ne samo to, egzaktno, baš tog jutra kada je ušao u Vodoliju i aktivirao kvadrat s Uranom iz Bika - oglasio se kroz zemljotres koji je pogodio Zagreb.

U periodu kada je tranzitni Mars ušao u znak Riba, od polovine maja do kraja juna, ponadali smo se da pandemija jenjava, a onda, kada je stiglo toplo vreme, umesto da se, kako smo očekivali, sve završi, virus je dobio na snazi - baš onakvoj kakvu ima Mars u Ovnu, brz, surov, jak.

Mars će tek u januaru konačno ući u Bika.

- Najgore je od svega što će Marsov tranzit u Ovnu, koji je u toku od kraja juna, potrajati sve do januara 2021, kada će ova planeta konačno ući u Bika - ističe Suzana Ban.

U ponedeljak o eventualnom uvođenju karantina
 Foto: Alo!/Masanori Jošida

Do kada će virus biti prisutan?

- Rezimiraću. Virus će, jačim ili slabijim intenzitetom, biti sveopšte prisutan do sledećeg proleća. Jako nepovoljan period su jesen i zima, a decembar nosi planetarne potrese, bilo da se radi o identičnim scenarijima koje smo prošli u martu ove godine, ili nam slede velike poteškoće - najavljuje Suzana Ban.

Svakako, konačan ulazak Saturna u Vodoliju neće proći neosetno, ipak, nadajmo se, bez velike štete i nenadoknadivih posledica. Bez obzira na to što se sada svi osvrćemo na situaciju s virusom, ono pravo što planetarni aspekti ukazuju - tek sledi.

Više vesti o sličnim temama saznajte OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi