HOROSKOP ZA 21. NOVEMBAR Na poslovnom putu Blizance čeka uspeh, Vage vade kec iz rukava, a vi

Tužnom dajte reč, usamljenom pažnju, a lošem - ignorisanje!

horoskop, nebo, priroda
Foto: shutterstock.com

OVAN

POSAO: U fazi ste tajnih poslovnih dogovora sa inostranim saradnicima. Imate jako dobar osećaj po pitanju posla i saradnje. Držite sve pod kontrolom i očekujete ogroman uspeh.

LJUBAV: Totalno ste ispunjeni vezom. Odnos smatrate čvrstim i postojanim. Prija vam što znate da na drugu polovinu možete računati u svakom trenutku. Druga strana vas podržava.

ZDRAVLJE: Digestivni sistem je osetljiv. Može se desiti da stomak proradili ili na nervoj bazi ili zbog pogrešnog izbora hrane. Najbolje da izbegavate hranu koja vam smeta.

BIK

POSAO: Prilično ste zabrinuti zbog situacije na poslu. Spoljni saradnici prekidaju saradnju i sada ste u dilemi da li da potražite nove saradnike ili da odložite projekat za bolja vremena.

LJUBAV: Emocije su vam proradile, ali je problem što ne umete da ih kontrolišete ili usmerite na pravi način. Pravite ljubomornu scenu voljenoj osobi bez objektivnog razloga.

ZDRAVLJE: Koža je osetljiva. Neke promene mogu da nastanu na nervoj bazi dok neke mogu da ukažu na problem za koji je potrebno vreme da se reguliše.

BLIZANCI

POSAO: Odlazite na poslovni put i sastanak potpuno pripremljeni. Elokventni ste, ubedljivi, šarmantni. Postižete uspeh i uspostavljate saradnju koja ima potencijal da bude dugogodišnja.

LJUBAV: Emotivna i društvena sfera vas ne zanimaju. Nemate želju niti za komunikacijom, niti za susretima. U pitanju je prolazna faza. Fokusirate se na sopstvene potrebe.

ZDRAVLJE: Kosti su prilično osetljive. Možete očekivati bol u kičmi, problem sa zglobovima ili klecanje kolena. Najbolje da koristite neki suplement radi jačanja kostiju.

RAK

POSAO: Imate prilično odgovaran stav prema poslovnim obavezama. Prilikom poslovnog sastanka postižete preliminaran dogovor koji ide u vašu korist. Očekuje vas novčani dobitak.

LJUBAV: Emotivna sfera je u fazi stagnacije. Priželjkujete pravu ljubav, ali se trenutno ništa ne dešava. Jako ste pasivni. Socijalni život vam je na izdisaju pa nije ni čudo što ste sami.

ZDRAVLJE: Digestivni sistem je jako osetljiv. Pokušavate nešto da uradite po tom pitanju tako što izbacujete određene namirnice iz upotrebe. Nadate se da će to pomoći na duge staze.

LAV

POSAO: Jako ste energični i samouvereni. Sa puno optimizma se suočavate sa problemima na poslu i uspešno ih rešavate. Imate utisak da nema problema koji ne bi mogli da regulišete.

LJUBAV: Osećate se usamljeno. Imate želju da volite i da vas neko voli. Problem je što ne uspevate da sretnete osobu koja budi emocije u vama. Melanholični ste.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno i vi se odećate dobro. Imate utisak da ste nabacili nekoliko kilograma viška i da bi bilo dobro da se vratite na staru težinu. Lagano menjate način ishrane.

horoskop, sreća
Foto: shutterstock

DEVICA

POSAO: Nadređena osoba vas poziva na razgovor. Predstavlja vam poslovne ideje sa kojim se vi uopšte ne slažete. Ne želite da ih komentarišete, ali drugoj strani je jasno šta mislite.

LJUBAV: Prilično ste zaljubljeni i emotivno ispunjeni. Iako ste u vezi u kojoj postoje neka ograničenja, tipa daljina ili ljubavni trougao, prezadovoljni ste kako se odnos razvija.

ZDRAVLJE: Očekuje vas promena raspoloženja. Ono će da varira od potpune ushićenosti do pada i obrnuto. Bilo bi dobro da se više odmarate jer vas posao prilično iscrpljuje.

VAGA

POSAO: Uživate u poslovnim pregovorima. Vaš sagovornik je inteligentan i promućuran. Vi imate skrivene karte u rukama koje još uvek ne želite da iskoristite. Isto radi i druga strana.

LJUBAV: Vaša nesigurnost i ljubomora vas dovode do toga da gubitke svaki kompas u odnosu sa partnerom. Pravite nepotrebnu scenu i on se polako distancira od vas.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Dosta čitate o alternativnoj medicini i razmišljate da bi mogli nešto da probate. Nije da vam nešto fali, ali vas zanima poboljšanje generalnog stanja.

ŠKORPIJA

POSAO: U potpunosti ste nezadovoljni poslovnom saradnjom. Saradnik pravi još jedan gaf u nizu i vi momentalno prekidate saradnju. Poslovni rastanak je oboma prilično neprijatan.

LJUBAV: U potpunosti ste ispunjeni emotivnim segmentom. Partner je jako pažljiv i želi da vam ugodi. Daje vam utisak da ste centar njegovog univerzuma odnosno najbitnija osoba.

ZDRAVLJE: Pripazite na ishranu. Digestivni sistem je prilično osetljiv. Problemi su mogući sa žuči i žučnom kesom. Ukoliko imate kamenje bilo bi dobro da regulišete ovaj problem.

STRELAC

POSAO: Situacija ne poslu nije najbolja. U toku je period zastoja. Imate utisak da nijednu obavezu ne možete normalno da uradite i da pre toga ne rešite neki problem.

LJUBAV: Nezadovoljni ste emotivnom sferom. S jedne strane smeta vam samoća i ne želite da budete sami. S druge strane nikako da sretnete osobu koja će da probudi vaše emocije.

ZDRAVLJE: Pripazite na hranu. Postoji mogućnost da vam neke namirnice smetaju i da bi danas mogli da reagujete na njih. Izbegnite sve ono za šta znate da vam smeta.

JARAC

POSAO: Komunikacija sa saradnicima je prilično napeta. Ne uspevate da postignete nijedan zajednički dogovor. Finansije vas jako brinu naročito zbog neplaniranog iznenadnog troška.

LJUBAV: Potpuno ste zapostavili emotivnu sferu. Smara vas ideja o komunikaciji, a izlazak vam nije čak ni u mislima. Potrebno vam je da budete sami i da se fokusirate na svoje potrebe.

ZDRAVLJE: Iscrpeli ste svoje resurse na poslu. Umorni ste, kako fizički, tako i psihički. Neophodan vam je odmor. Slobodno vreme provodite odmarajući se u miru svog doma.

VODOLIJA

POSAO: Loš je dan za rešavanje bilo kakvih sudskih pitanja. Uprkos trudu ne uspevate da situaciju preokrenete u svoju korist. Zadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima.

LJUBAV: Imate problema u komunikaciji sa voljenom osobom. Druga strana je prilično tvrdoglava, a ni vi niste bolji. Umesto da napravite kompromis ne postižete dogovor.

ZDRAVLJE: Skloni ste promenama raspoloženja. Nervi su vam prilično osetljivi pa vam smetaju sitnice na koje u neko drugo vreme ne bi obratili nikakvu pažnju.

RIBE

POSAO: Vaš trud i zalaganje se konačno isplatio. Poslovni projekat je uspešno priveden kraju, a nadređena osoba je prilično zadovoljna i hvali vas na sve strane.

LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom je idealan. Voljena osoba vam u svemu odgovara. Očekuje vas opušten razgovor i razmena informacija o tekućim stvarima i poslu.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Organizam je snazan i ima jak imunitet. Ne treba da menjate nikakve navike s obzirom da svakodnevna rutina uspešno čuva vaše zdravlje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi