Sa njima nikad nije dosadno: Horoskopski znakovi koji su uvek za žurku
Foto: Shutterstock

Strelac

Prava zabava ne počinje dok ne dođe Strelac. Osobe u ovom horoskopskom znaku su prirodno predodređene da budu društveno-ekstrovertni tipovi. Ako postoji potreba da se atmosfera zagreje, uvek možete računati na njih. Oni su vatreni znak, što znači da generalno vole da su u pokretu, pa kada su u izlasku, obožavaju da igraju.

Lav

Još jedan horoskopski znak koji zna kako da podigne atmosferu. Lavovi vole da budu viđeni i vole da im se svi dive. Sa tim ciljem, oni će zaigrati u svakoj prilici, a ono što ih posebno raduje je teatralni dolazak na zabavu.

Ribe

Iako su Ribe mnogo zatvoreniji tipovi od Lavova i Strelaca, zbog svojih zavisničkih osobina su idealni partneri koji vas nikada neće napustiti kada zabava počne. Da bi se opustile, samo im treba dati priliku i pogoditi društvo. Posle toga ćete verovatno imati problem da ih vratite kući.

Ovan

Ovnovi ozbiljno shvataju zabavu, koliko god da to zvuči kontradiktorno. Oni se brinu za goste i društvo i često proveravaju da li nekome nedostaje piće. Nemaju određen tip ljudi za zabavu, pa se zato lako uklapaju svuda. I veoma često, još dok su u izlasku, planiraju nove izlaske za taj mesec, pa im zato nikada nije dosadno.

Vodolija

Vodolija voli da bude okružena ljudima. Spontane i originalne, Vodolije obećavaju uzbudljive zabave. Iako možda neće biti na centru podijuma, one znaju da vešto ćaskaju sa starim prijateljima, ali i sa strancima koje su tek upoznale. Uz to, alkohol je njihov čest saveznik i sa zadovoljstvom ga dele sa ostalima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading