HOROSKOP ZA NEDELJU, 5. FEBRUAR Ovan se zaljubljuje na prvi pogled, kod Raka će doći do svađe u porodici, Vodoliji moguća povreda
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Ako niste u vezi moguće je da se zaljubite na prvi pogled. Počnite poslove koje ste odlagali da radite. Malo teže se dogovarate sa kolegama. Moguć problem sa grlom.

Bik

Uživaćete u romantičnoj večeri. Partner ima ozbiljne planove sa vama. Vaš umetnički talenat na poslu dolazi do izražaja. Napredak na polju karijere. Zdravlje dobro.

Blizanci

Našli ste partnera uz kog možete samo da uživate. Više pokazujte emocije partneru. Niste skoncentrisani na posao, rasejani ste i zaboravni. Zdravlje promenljivo.

Rak

Osoba sa kojom bi ste želeli vezu čeka da učinite prvi korak. Mala svađa sa jednim članom porodice. Malo se bolje organizujte oko poslovnih obaveza. Zdravlje stabilno.

Foto: Shutterstock

 

Lav

Lep dan za izlazak sa partnerom. Na emotivnom planu vam je lepo i stabilno. Neko će vas neprijatno iznenaditi i razočarati na poslu. Ako ste vozač pažljivo u saobraćaju.

Devica

Sviđa vam se neko iz vašeg okruženja. Budite malo emotivno otvoreniji i biće vam bolje. Finasijska situacija će vam se popraviti. Moguć manji dobitak. Zdravlje dobro.

Vaga

Neke stvari sa partnerom niste razjasnili na vreme pa sada očekujte probleme. Zasad niste spremni za odgovorniji posao. Mogući izdaci. Smanjite alkohol.

Škorpija

Rasčistite sve sa prošlom vezom pre nego što uđete u novu. Uporno ignorišete nečije udvaranje. Na poslu se vaše izjave mogu pogrešno protumačiti. Zdravlje je sada dobro.

Foto: Shutterstock

 

Strelac

Partner vam veruje sve što kažete i maksimalno vam posvećuje pažnju. Uživajte u ljubavi. Na poslovnom planu vam kreće na bolje pa se malo opustite. Osetljiv vam je želudac.

Jarac

Iskoristite zajedničke trenutke sa partnerom što lepše. Sve će biti kako ste priželjkivali. Situacija na poslu neće biti sjajna ali nerviranje vam neće pomoći. Zdravlje dobro.

 

Vodolija

Ne razmišljajte o bivšim ljubavima već se okrenite novoj vezi i opustite se. Na poslu niste dovoljno motivisani zbog male zarade. Manji izdatak. Čuvajte se od povreda.

Ribe

Zaljubljeni ste i to se vidi na vama. Partner bi želeo da više vremena provodite zajedno. Imaćete napornu nedelju na poslu ali će biti uspešna. Zdravlje dobro.

Komentari (0)

Loading