VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Teški i deprimirajući dani za Raka, Jarčeve čeka nova poslovna ponuda,  Vodolije će imati vanredni priliv novca
Shutterstock

OVAN

Posao

Ovnovi su prilično ambiciozni i prave nove poslovne planove. Ovog puta, planovi su bazirani na razumu, pragmatični su i imaju svoju svrhu. Ovnovima počinje povoljan period za posao u smislu da ih neće voditi osećanja nego će biti racionalni i trudiće se da osmisle konkretne poteze koji će dovesti do cilja. Njihovo prirodno stanje su brze reakcije, nepromišljeni postupci. Ono što je dobro je da se Ovnovoj snazi i impulsivnosti pridružuje racio što je odlična kombinacija za osmišljavanje i realizaciju planova. Odnos sa kolegama je odličan. Komunikacija će biti puna razumevanja, a svima će biti u cilju da se planovi što pre naprave i što pre sprovedu. Važno je da uz sebe imaju tim na koji ste mogu uvek, u svakom momentu osloniti. Ovnovi imaju jasan osećaj svrhe, a rezultati će dovesti do javnog uspeha.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Ovnovi su i dalje prilično strastveni, ali imaju pragmatičan pristup partnerki i vezi. Doba zanesenosti je prošlo i sada su mnogo objektivniji po pitanju veze. Ono što je dobro je da racionalan pogled na vezu ne menja sliku o partnerki i vezi koju je donelo srce. Voljena osoba je emotivno stabilna i u potrazi za materijalnom i emotivnom sigurnošću. Ovnu se upravo te osobine i sviđaju. Ovan počinje da razmišlja o budućnosti veze i smatra da su kvaliteti partnerke takvi da mogu da vezu usmere u smeru braka i porodice. Voljena osoba ima dozu nesigurnosti po pitanju odnosa, ali Ovan smatra da će druga strana uspeti da je prevaziđe. Naravno, on tome mora takođe doprineti, kako bi partnerka u svakom momentu imala osećaj sigurnosti. To za Ovna ne predstavlja veliki problem, naprotiv!

Zdravlje

Zdravlje Ovnova generalno nije loše. Ovnovi imaju osećaj da su puni energije i da nije potrebno da posebno vode računa o zdravlju. Ipak određeni problemi su mogući i to su uglavnom hronični problemi ili problemi sa kojima su se Ovnovi susreli u relativno bliskoj prošlosti. Ovnovima je glava prikazana kao najosetljiviji deo tela. Sa sinusima duže imaju problem, za sada nisu našli pravo rešenje tegoba. Takođe su skloni alergijskim reakcijama, kroz suzne oči, curenje nosa. Bubrezi su jako osetljivi. Potrebno je da se Ovnovi zaštite od hladnoće, jer je to jedan od načina na koji mogu da ugroze svoje zdravlje. Ovnovi treba da povedu računa o ishrani. Može se desiti da im neka hrana zasmeta ili ako imaju kamen ili pesak u žučnoj kesi da aktivira navedeni problem. Ovnovi su hiperaktivni pa je jako bitno i da dovoljno odmaraju.

Savet

I dobar konj ponekad posrne.

BIK

Posao

Pred Bikovima je sasvim solidna poslovna situacija. Jako su vredni, optimistični i poslove obavljaju u opuštenoj atmosferi. Prijateljski su nastrojeni i šarmantni. Ovo je odlična nedelja za kraća poslovna putovanja koja će biti maksimalno uspešna. Takođe, ovo je odlična nedelja i za poslovne sastanke. Bikovi su puni pozitivne energije i prenose je na saradnike. Zahvaljujući Bikovima svi imaju utisak da će zajednički posao da se odvija bez problema i da će biti uspešan. Bikovi razmišljaju i o finansijama. Ovo je povoljna nedelja za traženje i pronalaženje sponzora. Umeju da prezentuju nove ideje, koje se, po pravili, uvek dopadnu saradnicima. Lako nalaze donatore. Njihova energija i pozitivan stav su glavno obeležje koje im donosi dobre rezultate. Ostavljaju vrlo snažan utisak na sagovornike.

Ljubav

Kada je brak u pitanju Bikovi su zaljubljeni, strastveni, posvećeni partneru. Pružaju mu punu podršku, kako emotivnu tako i materijalnu. Problemi dolaze od strane partnera. Kod partnera su oblast posla i zdravlja loše prikazani. On se zbog toga vrlo lođe oseća. Kada je posao u pitanju kod partnera su prisutne teškoće, problemi, stagnacija. Partner Bika je jako zabrinut zbog novca i ograničene finansijske situacije, mada to ne pokazuje. Može biti uvek snažna podrška partneru, tako da on oseća sigurnost, potporu. Kada je zdravlje u pitanju imunitet je u padu, a sem toga u psihološkom smislu su prilično posustali. Bik je pun energije, pozitivan, optimističan. U potpunosti podržava partnera. Njegov stav prema problemima partnera je prilično optimističan u smislu da će proći i da će se sve vratiti u normalu.

Zdravlje

Zdravlje Bika je stabilno prikazano, naročito početkom nedelje. Bikovi se osećaju dobro i ne može se reći da posvećuju neku posebnu pažnju svom zdravlju. Međutim, krajem nedelje situacija se menja u smislu da Bikovi postaju osetljivi. Mogući su problemi sa genitalijama. Bilo bi dobro da se bez obzira da li imaju neke simptome ili ne, žene Bikove odluče za redovnu kontrolu kod ginekologa. Sem toga, disajni organi su osetljivi. Grebuckanje grla, kao i povišena temperatura ukazuju na probleme sa plućima, koje ne smeju zanemariti. Mogući su problemi i sa alergijama i hormonima. Obavezna je analiza, jer može doći do problema sa štitnom žlezdom. Otvorena je mogućnost upotrebe terapije tako da bi bilo najbolje da Bikovi potraže pomoć lekara. Ideja Bikova da sačekaju da simptomi sami prođu od sebe nije najbolja i treba je izbegavati.

Savet

San je ono što se želi, a život je buđenje.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Teški i deprimirajući dani za Raka, Jarčeve čeka nova poslovna ponuda,  Vodolije će imati vanredni priliv novca

Foto: privatna arhiva

 

BLIZANCI

Posao

Pred Blizancima je problematična nedelja. Očekuju ih teškoće zbog kojih će morati da prolongiraju izvršenje svojih obaveza. Sem toga, nikako neće biti zadovoljni rezultatima rada koji će biti ograničenog dometa. Blizanci će biti jako uporni, međutim, njihovi napori neće dovesti do željenih rezultata. Početak nedelje je povoljan za priliv finansija. Blizance očekuje razgovor sa nadređenom osobom. Blizanci će detaljno da informišu drugu stranu o problemima sa kojima se suočavaju i koje ne mogu da reše. Nadređena osoba im neće ponuditi niti savet, nit konkretnu pomoć. Pokazaće razumevanje i empatiju za probleme sa kojima se Blizanci susreću, ali ništa više od toga. Blizanci su očekivali mnogo više, pa sledi razočarenje. Neka ne obraćaju pažnju na to, jer će se uskoro situacija promeniti, pa će se iznenaditi i promenom raspoloženja nadređenih prema njihovom problemu.

Ljubav

Blizanci su zaljubljeni. Obuzele su ih emocije, strast, prezadovoljni su vezom i razmišljaju na temu braka. Partner je strastven, otvoren i ispunjen vezom sa Blizancem. Problem je u tome što se kod partnera vide problemi vezani za oblast karijere. Blizanci u partneru moraju videti oslonac, finansijsku stabilnost. U suprotnom, dolazi polako do udaljavanja i zahlađenja. Kod partnera je u toku period stagnacije, nezadovoljstva, teškoća. Partner je prikazan kao energična i optimistična osoba, ali sada poslovni problemi negativno utiču na njegovo raspoloženje i uopšte samopouzdanje. Partner je osoba od inicijative, koja voli da se takmiči i dokazuje. Sada je suočen sa situacijom da njegov trud ne daje rezultate i bez obzira što su problemi poslovne prirode, utiču i na njegovo ponašanje u vezi. Odnos može biti poljuljan.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Blizancima je generalno pao imunitet, pa su mogući različiti tipovi problema. Jako je bitno da Blizanci urade nešto konkretno i hitno po pitanju dizanja imuniteta. Sada je još uvek bogata ponuda namirnicama različitog porekla, voćem, povrćem. Blizanci treba da se čuvaju hladnih stvari, na primer, jela i pića pa do toga da je potrebno da budu dobro utopljeni. Bubrezi su osetljivi, kao i glava. Ukoliko su izloženi hladnoći, ovi delovi organizma su prvi na udaru i prvi mogu da reaguju. Takođe, sinusi su osetljivi i postoji mogućnost problema. Na zdravlje Bikova povoljno utiče fizička aktivnost koju redovno upražnjavaju.

Savet

Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobediti.

RAK

Posao

Pred Rakovima je priličnonedelja. Problema ima puno. Rakovi su spremni da ulože dodatnu energiju u rešavanje problema i aktiviranje procesa rada, ali im to ne ide od ruke. Rakovi čak pokušavaju da problemi priđu na novi način, probaju neke nove metode koje do sada nisu primenjivali, međutim efekta jednostavno nema. Na početku nedelje Rakovi će biti pozitivno raspoloženi, puni nade da će problemi da se reše. Već tokom nedelje nedostatak pozitivnih rezultata utiče na njihovo raspoloženje i shvataju da je ono što su smatrali nadom čista iluzija. Oblast finansija je problematična. Ukoliko imaju neki kredit ili dug Rakovi će imati probleme da ga vrate. Prosto, sada nije prilika za bilo kakav početak, nove ideje sada nisu ostvarive. Problemi koji su bili prisutni, sada se ističu u mnogo većem obimu.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. Rakovi u braku odavno imaju utisak da se bračni partner ohladio, da mu više nije stalo i da ne želi da se ozbiljno potrudi oko poboljšanja odnosa. Kao da je izgubio volju za dodvoravanje, ulepšavanje komplikovanih situacija, kao što je ova sada. Bračni partner je ponovo hladan, nepristupačan. Rak je svestan da partner ima probleme o kojima ne želi da razmišlja. Problemi su prvenstveno vezani za oblast finansija. Partneru novac daje osećaj sigurnosti, a kako ga već neko vreme nema u odgovarajućoj količini, to direktno srozava partnerovo samopouzdanje i želju za emotivnom bliskošću. Zbog toga trpi celokupni odnos. Problem može biti u udaljavanju, gubljenju bliskosti. U suštini Rakovi ne mogu ništa konkretno da urade da bi poboljšali bračni odnos. Mogu jedino da čekaju da se finansije partnera poprave.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Kod Rakova je u toku malo nepovoljniji period za zdravlje, tako da slični problemi koji su mogli da imaju u prethodnom periodu mogu da se nastave tokom ove nedelje. Glavni problem je loš imunitet. Rakovi u najkraćem mogućem roku moraju nešto konkretno da urade po tom pitanju. Sledeći problem je vezan za lošu cirkulaciju. Upravo hladni dani mogu da utiču da se ovaj problem pojavi i on može trajati duži vremenski period. Rakovi ništa sada ne preduzimaju da se situacija promeni, potrebna im je odgovarajuća terapija i obavezan odlazak kod lekara. Mogući su problemi sa kostima i ovaj tip problema takođe ima potencijal da traje duži period, jer je prešao u hroničan. Bubrezi i glava su takođe osetljivi. U suštini, neophodno je da Rakovi ozbiljno shvate zdravlje i posvete mu se.

Savet

Znaš da je ljubav onda kada ne želiš zaspati, jer ti je stvarnost lepša od snova.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Teški i deprimirajući dani za Raka, Jarčeve čeka nova poslovna ponuda,  Vodolije će imati vanredni priliv novca

Foto: privatna arhiva

 

LAV

Posao

Za Lavove je ovo nedelja otrežnjenja. Konačno prihvataju da ne mogu da reše probleme i da dosadašnje ideje i pokušaji da ih reše nisu dali rezultate. Svesni su da su za poslove koji se odnose na prezentacije, kao i zaključivanja ugovora. Samu dinamiku poslovanja moraju prepustiti drugom, kome je prioritet da projekti budu završeni vrhunski, u roku. Ono što je dobro je da Lavovi neće dugo biti demotivisani. Imaju priliv nove energije, osećaju se snažno i fokusiraju svu svoju energiju na rešavanje probleme. Lavovi će delimično osmisliti nove ideje i strategiju, a delimično će neke stare ideje preraditi. Situacija je povoljna u smislu da se stvari menjaju, pokreću i samim tim se i Lavovi osećaju bolje. Ideje Lavova su prilično pragmatične, racionalne, potvrđuju se uspešno kroz praksu. Lavovi imaju dobru intuiciju. Ukoliko je budu koristili ona će ih odvesti u adekvatnom poslovnom smeru.

Ljubav

Oblast veza nije najbolje prikazana. Lavovi su nezadovoljni. Problem je što je došlo do gašenja njihovih emocija, udaljavanja, pada interesovanja. Lavovi su svesni situacije, kao i toga da nemaju želju da rade na poboljšanju odnosa sa partnerom. U pitanju nije kriza prolaznog tipa nego stanje koje će da potraje. Lavovi ozbiljno razmišljaju o prekidu veze. Oni neće doneti iznenada odluku o raskidu. Pre raskida kod njih će postojati proces razmišljanja o vezi, iskustvu koje su imali sa voljenom osobom, gde ih je to dovelo, razmišljaće o tome kako se osećaju i o perspektivi veze. Kako će odgovori uglavnom biti negativnog tipa Lavovi se približavaju odluci o prekidu veze. U tome ih može omesti samo strah od samoće, što bi bila vrlo negativna odluka. Jer time idu samo linijom manjeg otpora, što im donosi veliko nezadovoljstvo.

Zdravlje

Oblast zdravlja je problematično prikazana. Osnovni problem je jako nizak imunitet Lavova. To znači da je neophodno da prvo porade na njemu, jer ukoliko to ne urade mogući je širi dijapazon zdravstvenih problema. Lavovi treba da povedu računa o ishrani. Mogući su problemi sa jetrom, žuči ili peskom ili kamenjem u žučnoj kesi. Svakako moraju promeniti režim ishrane, ali uz savet lekara ili nutricioniste. Neka hrana može da ih iziritira i napravi problem. Kosti su već standardno osetljive. Mogući su problemi sa pritiskom. On je sklon variranju, pa Lavovi više neće znati da li im je loše od visokog ili niskog pritiska. Potrebno je da se pronađe balans, kako bi se bolje osećali. Generalno im je to slaba tačka. Neophodno je da se Lavovi pripaze hladnoće, jer ona može da utiče na nastanak problema sa sinusima i bubrezima.

Savet

Ljubav je kao šah, uvek te zezne neki konj..

DEVICA

Posao

Oblast posla je složeno prikazana. Device u pojedinim oblastima očekuje uspeh, a u nekim oblastima izazovi. Kada je saradnja sa inostranim saradnicima u pitanju, Device očekuje dobra komunikacija, razumevanje, dalji razvoj planova. Oni, kao i druga strana, biće u potpunosti zadovoljni kako se saradnja odvija. Device imaju i dobar odnos sa kolegama, uz uslov da su i oni korektni prema Devicama. U suprotnom, one ne opraštaju, odbijaju dalju saradnju, ma koliko im to značilo, ma koliki pad finansija izazvao njihov postupak. Međutim, problemi su vezani za saradnju sa državnim insitucijama. Tu je prisutna doza nerazumevanja, razmimoilaženja. Deluje da su Device očekivale neku konkretnu pomoć od druge strane, materijalnu ili u nekom zakonskom smislu, ali da do toga nije došlo zbog čega su Device prilično razočarane.

Ljubav

Device ne pokazuju puno interesovanja za ljubav. Fokusirane sa na poslovne probleme tako da nisu raspoloženi za emotivnu sferu. Ovo je znak kome je posao najbitniji, pa tek kada su zadovoljni poslovnom sferom mogu da se posvete ljubavi. A, jako ih teško zadovoljiti, pred sebe stavljaju iznova nove ciljeve. Kako posao prolazi kroz krizni period, to se automatski odražava na emotivnu sferu. Ukoliko su u vezi partner će pokušati da ih animira, zainteresuje za susret. Međutim, tokom nedelje partner će biti nezadovoljan nedostatkom reakcije Device, pa će na kraju biti i revoltiran njenim ponašanjem. Device su svesne emocija partnera i da ga svojim ponašanjem gube, ali neće uraditi ništa da poprave situaciju i da ga ponovo pridobiju za sebe. Tek nakon nekog vremena mogu shvatiti koliko su izgubile stavljajući interesovanje na neke druge stvari.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Glavni problem je loš imunitet. Device su poznati hipohondri i generalno vode računa o zdravlju. Uprkos tome, mogući su određeni problemi. U pitanju su hronični, stari, poznati problemi. Odnose se prevenstveno na cirkulaciju. Device jednostavno moraju da se pripaze hladnoće i ne dozvole da iz tog razloga dođe do problema. Kosti su osetljive, kao i pritisak. Pritisak je sklon variranju. Povoljni aspekti ukazuju da je za Device jako bitno kretanje, da će im blaga fizička rekreacija, makar u vidu neke šetnje, puno značiti i pomoći im da poprave stanje organizma. Neophodna im je svakodnevna aktivnost, koja bi prešla u rutinu. Takođe, do poboljšanja zdravlja može doći ukoliko forsiraju zdrav način ishrane. Device generalno, vrlo vode računa da se što zdravije hrane.

Savet

Ljubav je poput svežeg kruha, uvek je iznova treba mesiti.

VAGA

Posao

Pred Vagama je složena radna nedelja. Ukoliko posao ima veze sa novcem ili umetnošću doći će do razvoja. Međutim, ukoliko posao ima veze sa državnim institucijama, sportom, obrazovanjem prisutni su ozbiljni problemi. U ovim oblastima ih očekuje zastoj, nezadovoljstvo i čak nedostatak vere i volje da situacija može da se promeni. Vage generalno ne vole da se suočavaju sa problemima, a sada su u fazi kada su prilično pasivne, pa se neće najbolje snaći kada se pojave problemi. Njihovo suočavanje sa problemima se svodi na želju da oni prođu što pre. Kako neće imati ideju šta da urade po pitanju rešavanja problema neće biti ni nekog konkretnog angažovanja. Vage su uvek dobre u savetovanju, realno sagledavaju situaciju, kada je u pitanju neko drugi. Međutim, svoje probleme ne umeju da reše, jer ih nisu realno videli.

Ljubav

Pred Vagama je specifičan ljubavni period. Kao i obično Vage su u nedoumici i njihovi tasovi talasaju. Vage u vezi nisu u potpunosti zadovoljne vezom i smatraju da postoje problemi koje ne uspevaju da reše. Vage u potpunosti previđaju činjenicu da partneru uopšte ne govore šta ih muči i da partner čak nije ni svestan da Vaga misli da njih dvoje imaju probleme. Vage smatraju  da partner sam mora uvideti problem, ne žele da troše svoje vreme objašnjavajući ono što je očito. Slobodne Vage, ako takvih ima, razmišljaju o bivšem partneru. Ovo je povoljna nedelja za obnovu komunikacije i veze. Isti problem je i ovde prisutan. Vaga ne želi otvoreno da kaže šta joj konkretno smeta tako da, iako obnavljaju vezu, propuštaju da reše problem koji je doveo do raskida veze. To samo može da donese problem koji je bio prisutan i ranije.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Neophodno je da Vage povedu računa o svom imunitetu. Vage očekuju problemi sa kostima, cirkulacijom i pritiskom. Glava je takođe ugrožena, moguće su ozbiljne migrene, koje se ponavljaju pri promeni vremena. Neophodno je da se obave analize. U pitanju su problemi koji su hronični i koji se ponavljaju. Za Vage bi bilo najbolje da ostanu kod kuće i povedu računa o zdravlju. Period je takav da će hteli svesno ili ne biti u prilici da se posvete zdravlju odnosno njegovom poboljšanju. Za Vage je najbolje da se ne druže previše. U slučaju bilo kakvih simptoma bilo bi najbolje da odmah reaguju i obrate se lekaru za pomoć. U ovom periodu Vage nisu  u psihološkom smislu snažne, niti uravnotežene, pa na problem mogu reagovati preteranim strahom. Time mogu povrediti i one najvoljenije.

Savet

Niko nije savršen dok se ne zaljubimo u njega.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Teški i deprimirajući dani za Raka, Jarčeve čeka nova poslovna ponuda,  Vodolije će imati vanredni priliv novca

Foto: privatna arhiva

 

ŠKORPIJA

Posao

Pred Škorpijama je složena radna nedelja u smislu da će neki poslovi odlično da im idu od ruke, a neki neće ići uopšte. Poslovi koji im idu od ruke su vezani za finansije i javnost. Očekuje ih komunikacija sa nadređenom osobom i pravljenje novih poslovnih planova. Problemi se vide kada su putovanja i sastanci u pitanju. Oni mogu biti otkazani, odloženi ili neuspešni, zbog retrogradnosti Merkura. Sada nije prilika za nove korake, već završavanje starih poslova. Problem je što su Škorpije prilično tvrdoglave i gledaju isključivo svoje interese. Teške su za saradnju. To se pregovaračkoj strani ne dopada. Ukoliko bi Škorpije bile spremne na kompromis i toleranciju mogle bi mnogo bolje da prođu prilikom pregovora. Škorpije su prilično zabrinute zbog loše finansijske situacije. Znači, moraju naći kompromis sa poslovnim partnerima, ali i saradnicima.

Ljubav

Pred Škorpijama je odličan period za ljubav: one su ili zaljubljene i imaju partnera ili su na korak od ulaska u vezu. U svakom slučaju emocije su im proradile. Kao potencijalni problem se vidi to da Škorpije nisu u potpunosti realne odnosno ne vide partnera na jasan način. Idealizovale su ga, razmišljaju o njemu u superlativu i smatraju ga savršenim. Druga strana nije onakva kakvom je Škorpija zamišlja. Dok su kod Škorpije emocije primarne, druga strana je dosta pragmatična, racionalna i vidi jasno i Škorpiju i generalno vezu. Druga strana želi perspektivan i stabilan odnos, ali joj emocije nisu na prvom mestu nego im je bitna finansijska stabilnost Škorpije. Ukoliko partner ne pogreši u svojim postupcima, izjavama, Škorpije će biti u stanju da tolerišu sve njegove mane, naročito ako je prikazan kao odan i veran.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije loše prikazana, mada nije ni idealna. Kada je zdravlje u pitanju Škorpije su fokusirane na zdrav način ishrane. Ono što je problem je što se slabo kreću. Naravno da je dobro što izbegavaju kontakte, ali je problem to što su u potpunosti zapostavile fizičku aktivnost. Razmišljaju, planiraju kako da se pokrenu, ali kada dođe do toga, uvek nađu nešto što im je preče. Odustaju od prvobitnih zamisli. Ona im je neophodna radi jačanja imuniteta. Najosetljiviji delovi organizma su glava i bubrezi. Za Škorpije je jako bitno da nađu adekvatnu meru i da se u fizičkom smislu pokrenu. Neka kraća šetnja po čistom vazduhu bi mnogo značila u cilju poboljšanja zdravlja. Tokom ove nedelje shvatiće korist od fizičke aktivnosti i pokrenuti se u tom smislu. Potrebno je da se pripaze povreda.

Savet

Prijatelje stvara sreća, a nesreća ih proverava.

STRELAC

Posao

Pred Strelcima je solidna poslovna nedelja. Biće vredni i optimistični, uživaće u obavezama. Problemi su vezani za oblast kraćih putovanja i sastanaka. Neki putevi i sastanci mogu biti odloženi, a što se tiče održanih, neće svi proteći najbolje. Problem je u načinu komunikacije. Ukoliko budu rigorozni, striktni, nepopustljivi, uporno se držali isključivo svojih predloga, komunikacija neće napredovati. Drugoj strani može zasmetati stav Strelca tačnije njegova  nefleksibilnost. Naravno, do dogovora neće doći. Ukoliko Strelci primene malo širi mentalni pristup, ukoliko se potrude da razumeju drugu stranu i budu spremni na kompromise, poslovni pregovori mogu da se završe dogovorom koji će odgovarati obema stranama. Zbog retrogradnog Merkura Strelčevi bi trebali da izbegavaju bilo kakve nove momente u poslovanju.

Ljubav

Strelci imaju sličan problem i kada je komunikacija u vezi u pitanju. Pokušavaju da dominiraju u vezi i da nametnu svoje stavove drugoj strani. Prilično su tvrdoglavi u tome i smatraju da treba da bude kako oni kažu i nikako drugačije. Strelci ne shvataju da svojom isključivošću odbijaju drugu stranu od sebe. Ljubav nije nametanje svojih stavova drugoj osobi. Strelci su nesigurni i zbog toga žele da kontrolišu drugu stranu. Ovo je povoljan period za promenu načina ponašanja. Strelci imaju potencijal da shvate da greše i da postoje drugi, bolji načini koji će omogućiti da odnos postane čvršći i da se prirodno razvija. U pitanju je otvorena komunikacija sa voljenom osobom. Ukoliko to ne mogu da postignu, imaće problem, jer će ih partner vešto izbegavati, sve dok ne shvate da je jedino rešenje prekid odnosa.

 

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Prvi i najbitniji problem je slab imunitet. On može dovesti do mnoštva različitih zdravstvenih problema. Znači, za Strelce je najbitnije da podignu imunitet. Generalno Strelci mogu da imaju i probleme koji nemaju veze sa imunitetom. Tako na primer, cirkulacija je prikazana kao problematična, zatim pritisak koji je nestabilan i ima potencijal i da raste, ali i da pada. Kosti su osetljive. Strelci moraju da se sačuvaju od hladnoće. Ukoliko to ne urade mogući su problemi sa bubrezima i bešikom. U psihološkom smislu Strelci nisu trenutno jaki. U slučaju pojavljivanja bilo kakvih problema biće nestabilni, uplašeni i očekivati najgore. Zapadaju u depresiju, ne vide trenutno izlaz iz postojeće situacije. To ih dodatno deprimira, ali umeju da se izvuku iz toga. Na ruku im idu i situacije koje slede.

Savet

Ako kažeš neku tajnu svom prijatelju, vodi računa da i on ima svog prijatelja.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Teški i deprimirajući dani za Raka, Jarčeve čeka nova poslovna ponuda,  Vodolije će imati vanredni priliv novca

Foto: Printscreen/instagram

 

JARAC

Posao

Jarčeve čeka nova poslovna ponuda. Ono što će ih posebno privući je značajno poboljšanje finansija u slučaju prihvatanja ponude. Novi posao je prikazan kao stabilan, perspektivan i za Jarčeve predstavlja stepenicu više na poslovnoj lestvici. Potrebna im je sigurnost, finansijska stabilnost da bi bili zadovoljni. Uvek će naći neko rešenje kako bi ostvarili plan. Jarčevi se osećaju jako, samouvereno i svesni su da imaju potencijal da se izbore sa novim poslovnim obavezama. Ne postoji stvar koja ih odbija u ponudi tako da su velike šanse je prihvate. Tekući period je dosta loš kada su finansije u pitanju. Dobre finansije daju Jarčevima osećaj sigurnosti. S obzirom da su finansije prilično slabe i da su oni zabrinuti za njih, finansijska strana poslovne ponude će imati odlučujuću ulogu u prihvatanju ponude.

Ljubav

Kod Jarčeva je aktivirana oblast tajnih veza. To znači da imaju tajnu simpatiju sa kojom su tajnom kontaktu. Prilično su zagrejani, ali svesno se kontrolišu i ne forsiraju brzi ulazak u vezu. Drugoj strani daju dovoljno vremena da ih bolje upozna i da sama odluči da li je spremna za vezu ili ne. Simpatija je u dilemi. S jedne strane postoji privlačenje i iskreno su zainteresovane za Jarca. Sa druge strane, racio se bori protiv emocija i nabraja sve realne probleme koje tajna veza može da donese. Simpatija nema nameru da prekida kontakt i daje sebi vremena da vidi kako će se ovo druženje razviti. Jarac je po prirodi strpljiv i sa puno optimizma čeka odluku simpatije. Međutim, dugo čekanje izaziva suprotan efekat. Jarac postaje sumnjičav, sumnja u partnerovu iskrenost, sumnja u sebe, postaje nesiguran. Kako ne voli da se pati, prekida bilo kakav kontakt.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja Jarčevi se osećaju snažno, jako, nepobedivo. Međutim, zdravstvena situacija ipak nije prikazana u smislu da se poklapa sa osećanjima Jarca. Imunitet je u padu. Gvožđe je problematično. Bez obzira kao se Jarci osećaju i čak i da nemaju nikakve simptome, jako je bitno da pod hitno urade nešto po pitanju poboljšanja imuniteta. Imunitet je jako slab, a u slučaju bilo kakve bolesti Jarčevi je ne bi dobro podneli u psihološkom smislu i preterano bi se uplašili. Poželjno je da pojačaju unos vitamina, minerala, kroz trenutnu ponudu voća i povrća. Na polju zdravlja mogući su problemi koje su već imali u prethodnom periodu,a koji su hroničnog tipa. Oni se odnose na nestabilan pritisak i lošu cirkulaciju. Jarčevi moraju da se pripaze hladnoće, jer može da naudi bubrezima i sinusima.

Savet

Dani su stranice, zato pazite šta pišete po njima.

VODOLIJA

Posao

Početkom nedelje Vodolije će biti fokusirane na oblast finansija. Očekuje ih priliv novca, a razmišljaće i o nekom dodatnom poslu kako bi popunili budžet. Vodolijin odnos prema aktuelnom poslu je obojen uvek strahom. Biće nezadovoljni, jer je obim posla ograničen što se direktno odražava na finansije. Biće uplašeni, jer ne očekuju da se poslovna situacija uskoro promeni. Vodolije će razmišljati o privatnom biznisu. Problem je što se osećaju nesigurno da krenu samostalno u ovu priču. Imaju utisak da nemaju puno poslovnih kontakta koji bi mogli da im pomognu da razgranaju posao. Sem toga, još uvek nisu sigurni u svoje kapacitete i sposobnost da samostalno rade. Potreban im je neko da ih podrži i pokrene. Ideje im ne izostaju, spremni su na razne inovacije. Uz podršku, gube sumnjičavost, strah.

Ljubav

Oblast braka je solidno prikazana. Vodolije brak smatraju stabilnim i jakim u smislu da zajedno sa partnerom mogu da prevaziđu sve teškoće koja nesigurna vremena donose sa sobom. Tokom ove nedelje partner je taj koji je stabilan, racionalan i pragmatičan. Vodolije su te koje su nesigurne, uplašene, bez nade. Partner je taj koji pruža podršku i pomaže Vodoliji da prebrodi ovo krizno vreme. Vodolija je u psihološkom smislu dosta slaba i nespremna da se izbori sa životnim problemima. Ono što je dobro je da partner ima veru u Vodoliju. Partner će podržati Vodoliju i potruditi se da Vodolija prevaziđe nedostatak samopouzdanja i inicijative. Generalno, ona je vrlo osetljiva i reaguje na svaku kritiku. Povlači se u sebe, ne govori o tome šta je muči. Partner mora da uloži dosta napora, kako bi joj ulio sigurnost.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Kada je fizičko telo u pitanju, Vodolije očekuju problemi sa pritiskom, cirkulacijom i kostima. Obratite pažnju na saobraćaj, bilo da ste aktivni ili pasivni učesnik. Sve su to problemi sa kojima su se Vodolije već suočavale u prethodnom periodu odnosno problemi kojima su generalno skloni. Imunitet je opao i bilo bi dobro da Vodolije hitno urade nešto po tom pitanju. Moraju se posavetovati sa imunologom, potreban im je veći unos vitamina i minerala. Ono što je prikazano kao ozbiljan problem je nedostatak psihološke stabilnosti. Vodolije imaju utisak da su sputane sa svih strana i da ne mogu išta da promene. Zbog toga će kod njih biti prisutno nezadovoljstvo, nesigurnost, neraspoloženje. Vodolije će lutati od osećanja nezadovoljstva do osećanja depresije, nemoći, utiska da su žrtve. 

Savet

Živi kao da ćeš sutra umreti. Uči kao da ćeš živeti večno.

RIBE

Posao

Pred Ribama je odličan poslovni period. Sa kolegama se dobro slažu. Imaju njihovu punu podršku. Obrazovale su stručan tim. Komunikacija je kvalitetna u smislu da se poštuju, razmenjuju ideje i na brz i konstruktivan način donose nove planove. Ovo je povoljna nedelja za regulisanje pravnih pitanja. Ukoliko očekuju vesti one stižu i biće pozitivne, odnosno biće doneto rešenje biće u njihovu korist. Odlična je nedelja i za finansije. Ukoliko ih zanima uspostavljanje poslovne saradnje sa inostranim saradnicima ona se odlično odvija. Stranci još uvek ne pristaju na konkretan dogovor, ali definitivno razmišljaju o njemu. Ribe su prilično uporne i energične tako da će uspeti da prevaziđu sitne poslovne probleme. Poželjno je da se orijentišu na saradnju sa inostranim partnerima, da se njima maksimalno posvete.

Ljubav

Emocije Riba nisu najstabilnije. Ribe kao da nisu u kontaktu sa realnošću i stvari vide na svoj specifičan način. Na početku nedelje postoji opasnost da se Ribe ne razumeju najbolje sa partnerom. Njihova formulacija neće biti najjasnija, tako da se ili neće razumeti ili će se pogrešno razumeti. Nakon toga Ribe prolaze kroz fazu nesigurnosti i briga. Partner je prikazan kao racionalna osoba, pa mu Ribin način razmišljanja neće biti u potpunosti blizak i štaviše njegov pogled na iste stvari biće totalno drugačiji. Bračni partner će imati nešto više razumevanja, jer je već navikao da Ribine promene ponašanja i razmišljanja. Partner Riba u vezi neće imati razumevanja za Ribinu nestabilnost. Lako može doći do težih reči uz spoznaju da nemaju zajedničkih, dodirnih tačaka. To može samo voditi raskidu.

Zdravlje

Zdravlje je solidno prikazano. Ribe se osećaju snažno. Jako im je bitna dobra kondicija. Redovno se bave fizičkom aktivnošću i to im dosta pomaže da se osećaju jako i dobro. Rado sate provode na bazenu u vodi, plivanje im je najvažniji vid rekreacije. Ukoliko su donedavno bili bolesni ili na nekoj terapiji, u toku je period regeneracije tako da se Ribama popravlja stanje. Međutim, ipak postoji mogućnost problema koji su hroničnog tipa. Ribama su kosti i dalje osetljive tako da mogu imati bolove ili probleme sa reumom. Obavezno je lečenje, da ne bi dobile degenerativne promene. Cirkulacija je loša i Ribe generalno treba da se pripaze hladnoće. Pritisak je i dalje sklon variranju, pa su mogući iznenadni skokovi ili pad pritiska. Ukoliko su na terapiji ona Ribama pomaže da stabilizuju pritisak. Noge su im takođe problematične.

Savet

Najmudriji je onaj koji može oprostiti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading